Ankorstore BV

Over ons

Ankorstore – De toonaangevende marktplaats die merken en retailers in Europa samenbrengt.

Onze missie is ‘rewild retail’ – detailhandel weer maken zoals het bedoeld is. Door merken en winkeliers de mogelijkheid te geven om vrijelijk te groeien, hun creativiteit te omarmen en concurrerend te blijven. We bevorderen de ontwikkeling en groei van lokale winkeliers en helpen merken een Europees bereik te krijgen.

Inmiddels partner van meer dan 200.000 retailers die continue op zoek zijn naar authentieke producten en merken. De digitale marktplaats biedt een productcatalogus van meer dan 20.000 Europese merken aan retailers die hun klanten een winkelervaring en nieuwe producten willen bieden.

Wat wij creëren is een omgeving waarin jij als winkelier met slechts enkele klikken duizenden merken kan ontdekken, kan profiteren van een betalingstermijn van 60 dagen en nieuwe dingen kan uitproberen met een lage minimale bestelwaarde – allemaal in een ondersteunende community.

Ben je op zoek naar mooie producten voor in je winkel? Of juist op zoek naar winkels om jouw merk te laten groeien? Dan ben je bij Ankorstore aan het juiste adres. We verwelkomen u graag bij onze beursstand om meer te vertellen over Ankorstore en onze unieke beursactie(s)!
Bezoek ons op standnummer I110

www.ankorstore.com

Gemarkeerd product

Products

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top