Bernardino Holland BV

Bernardino Holland BV

Over ons

Bernardino Holland is al meer dan 35 jaar fabrikant/importeur van de Spaanse slof en lammy artikelen, onder de merknaam Bernardino. Onze hoogwaardige sloffen en lammy artikelen (wanten, handschoenen en babyboots) worden nog steeds handmatig in Spanje gemaakt.

Onze sloffen zijn gemaakt van 100% kwaliteits-suède, zijn hoger dan de reguliere Spaanse sloffen waardoor ze een betere pasvorm hebben. Voor een optimaal loopcomfort zit er tussen het suède en de voering een dikke gerecyclede vilten tussenzool.

De binnen-voering van de klassieke Bernardino sloffen is gemaakt van zacht materiaal met 20% wol. De Bernardino sloffen met wollen voering hebben een gebreide binnen-voering van 100% wol.

Onze lammy artikelen (wanten, handschoenen en babyboots) worden ook in Spanje gemaakt van 100% wollen Spaanse lamsvellen.

Al onze artikelen zijn van hoge kwaliteit en vervaardigd onze strenge EU-normen.

In 2013 zaten wij in een uitzending van De Keuringsdienst van Waarde over de Spaanse slof waarbij wij ons konden presenteren als het enige bedrijf die zijn Spaanse slof nog echt in Spanje laat produceren (onderaan staat de link naar de desbetreffende uitzending). Sinds deze uitzending is de vraag naar een mooi en eerlijk geproduceerde slof explosief gestegen.

Link naar de uitzending van de Keuringsdienst van Waarde:
https://www.npo3.nl/keuringsdienst-van-waarde/03-10-2013/KRO_1642737

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top