BIRAMBI

Over ons

In dit digitale tijdperk versturen we berichten vooral via e-mail en chats, hierdoor worden cadeautjes steeds minder persoonlijk. Hoe vaak krijg jij nog een echte verjaardagskaart? Of een spontane verrassing in je brievenbus, anders dan de post van de Belastingdienst? Precies dat. Daarom gaan wij terug naar de basis: een simpele flessenpost.

Voor onze productverpakkingen gebruiken we verschillende soorten reageerbuisjes. Door onze prijzen laag te houden en marges hoog proberen we via de ouderwetse post zoveel mogelijk mensen blij te maken met deze persoonlijke en originele cadeaus. Hé, zien we je eerste lach daar al? 😉

// Woorden
Onze bestseller en meest unieke product!
We hebben een breed scala aan woorden, lasergesneden. Voor elke gelegenheid hebben we een mooi woord of vraag. Iemand vragen om je bruidsmeisje te zijn of een zwangerschap aankondigen kan allemaal met de woordencollectie van Birambi. Van tijd tot tijd schakelen we de hulp in van onze volgers op sociale media. Ze bedenken de meest originele en grappigste teksten. De woorden zijn gesneden uit een 3 mm dikke MDF-plaat. De tekst moet goed in de tube passen. We werken daarom met een minimum en maximum aantal karakters. Heb jij ook een leuke tekst die je wilt laten lasersnijden? Dit kan in overleg en is alleen mogelijk in grote hoeveelheden.

// kleine cadeautjes
Originele cadeaus verpakt in ons kleinste formaat tubes .. De kleine cadeautjes zijn perfect om iemand er een te geven om iemand te steunen, te feliciteren of geluk te wensen.
Onze Lucky Dolls en de Newborn-cadeaus blijven onze bestsellers. Dit waren overigens ook de eerste “” berichten die Birambi verkocht. Regelmatig voegen we nieuwe kleine cadeautjes toe aan ons assortiment.

// Boho
Hip, vrolijk en kleurrijk. Dat zijn de codewoorden van onze boho-collectie. Leuk om te geven en om te krijgen. Onmisbaar in je zomer- en festivalcollectie. Maar misschien ook wel voor een
lange reis naar de zon! De boho collectie bestaat uit verschillende armbanden en enkelbanden. Elk item heeft een knoopsluiting die je op de gewenste lengte kunt vastmaken. De verschillende bandjes zijn perfect te mixen & matchen! Leuk detail: de namen van de armbanden zijn afgeleid van Indiase namen en hebben allemaal hun eigen betekenis. Deze collectie is volledig met de hand gemaakt.

// sieraden
Sieraden zijn altijd een leuk cadeau, ook voor jezelf. Voor verschillende gelegenheden hebben wij een passend sieraad. Zo is de kompasarmband leuk om te geven als je vriendin op reis gaat, of het klavertje vier om iemand geluk te wensen. De ontwerpen zijn minimalistisch en verkrijgbaar in goud en zilver. De sieraden uit het assortiment zijn daardoor makkelijk in gebruik combineer met andere sieraden. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. De sieraden zijn gemaakt van roestvrij staal met een laagje goud of zilver. Het is prima als je vergeet de sieraden af te doen onder de douche of tijdens het duiken in de zee.

We hopen dat we je een goed beeld hebben gegeven van ons merk en waar we voor staan.

Dus waar wacht je nog op? Verkoop Birambi nu zelf! 🙂

Liefs,
Lian & Lielé
// Birambi

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top