Buckaroo

Buckaroo

Over ons

Buckaroo is sinds 2005 strategisch betaalpartner voor zowel klein, mid als grootbedrijf. Onze online en offline betaaltechnologie ondersteunt meer dan 30.000 corporate organisaties, webwinkels, goede doelen en het MKB. Buckaroo heeft kantoren in Utrecht, Den Haag (Sepay by Buckaroo), Brussel en een development hub in Kosovo.
Meer info https://www.buckaroo.nl

Vacatures

Commercial Support SME

Word jij blij van tevreden klanten? Ben jij daarnaast commercieel gedreven en ga jij voor maximale klanttevredenheid, dan sluiten onze ambities naadloos op elkaar aan en kunnen we jouw hulp zeker gebruiken!
Met het team draag je bij aan de groei van Buckaroo door nieuwe klanten / partners te contracteren en ze mede te begeleiden naar een succesvolle livegang. Klantgerichtheid staat daarbij bovenaan! Daarnaast heb je een sterke drive om je targets met je team te behalen en ben je constant nieuwsgierig naar nieuwe payment technologieën. Met je positieve benadering ondersteun je de klanten en partners zo goed mogelijk.

Lees hier de volledige functieomschrijving: https://www.buckaroo.nl/vacatures/commercial-support-sme

Vacatureadvertenties bekijken »

Marketing Manager SME

Word jij blij van inhoudelijk bezig zijn op het marketing & communicatie vlak met een vleugje sales? Ja? Dan kunnen wij een match zijn.

Functieomschrijving

We hebben een mooie plek in het Buckaroo marketing & communicatie team, een team dat op dit moment uitgebreid wordt, waar net een nieuw head of marketing gestart is die het team aanstuurt en aan wie je gaat rapporteren. We hebben hele mooie ambities, we willen echt een aanjager van Buckaroo’s groei worden, en daar kunnen we jouw hulp zeker bij gebruiken!

Marketing Manager SME is een nieuwe rol binnen het Buckaroo Marketing team. Dit betekent dat er zeker ruimte is voor jouw ideeën bij de invulling van deze functie.

Lees de volledige omschrijving hier: https://www.buckaroo.nl/vacatures/marketing-manager-sme

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top