Essentialistics

Over ons

Essentialistics is een minimalistisch sieradenlabel uit Nederland. Het merk is ontstaan uit liefde voor het creëren van unieke en betaalbare sieraden. De naam Essentialistics is een samenvoeging van de woorden “essentials” en “minimalistic”. Sieraden zijn essentials voor iedere vrouw en de stijl van de sieraden is minimalistisch.

De sieraden zijn handgemaakt en verkrijgbaar in zowel zilver als goud. Alle items zijn gemaakt van roestvrij staal (stainless steel), wat betekent dat ze waterproof zijn en niet verkleuren. De sieraden zijn ook nikkel- en allergeen vrij. De armbandjes, kettinkjes en enkelbandjes hebben een verlengkettinkje, zodat iedereen deze past. Verder zijn veel items verkrijgbaar in een maat voor volwassenen en een maat voor kinderen. Veel van onze sieraden zijn dus ook geschikt voor kinderen. De sieraden zijn zeer scherp geprijsd. De adviesprijzen variëren van € 14,95 tot € 21,95.

Stuur ons gerust een berichtje als je meer wilt weten over ons merk of onze producten of als we je ergens mee kunnen helpen. We hopen op een mooie samenwerking! Veel shopplezier!

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top