Flow Jewels

Flow Jewels

Over ons

Flow Jewels is een sieradenmerk uit Nederland, ontworpen door Margreet van Delft. Al van jongs af aan heeft Margreet oog voor prachtige kralen en weet ze deze perfect te combineren met bijzondere onderdelen. Door vele aansporingen tot een sieradenlijn startte zij het merk Flow Jewels in januari 2011.

Twee keer per jaar komt er een nieuwe collectie van Flow Jewels uit, met tussendoor nieuwe toegevoegde items. Er wordt vooral gewerkt met mooie duurzame en natuurlijke materialen zoals natuursteen (w.o. onyx, agaat ), parels en kristal van Swarovski. De metalen onderdelen zijn van edelstaal en goede kwaliteit. Alle sieraden zijn 100% nikkelvrij en worden met de grootste zorg met de hand in Leiden gemaakt.

In de collectie van Flow vind je sieraden waar elke vrouw blij van word, handgemaakt voor de onafhankelijke vrouw met gevoel voor stijl. Flow Jewels is draagbaar, tijdloos, trendy, duurzaam en tegelijkertijd erg stijlvol. Alles is te combineren, mix en match, stapel en maak laagjes en kom in de juiste FLOW.

Go with Flow!

Vacatures

FREELANCE SALES AGENTS GEZOCHT!

FlowJewels is een sieraden merk dat op zoek is naar modieuze, gedreven en zeer gemotiveerde sales agenten die graag aan het werk gaat om ons klantenbestand verder uit te breiden.
Wij zijn op zoek naar meerdere zelfstandige agenten voor de provincies Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel.
FlowJewels is op zoek naar iemand die al meerdere agentschappen heeft en bekend is met de verkoop van sieraden of accessoires aan modewinkels in het midden en hoog segment en waarbij FlowJewels een mooie aanvulling zal zijn.
Als agent ben je verantwoordelijk voor het presenteren en verkopen van de collectie door middel van acquisitie en binnen (eventuele) eigen klantenkring. Afspraken kunnen gepland worden bij de klant op locatie of in de showroom van FlowJewels met als doel het optimaliseren van het distributie netwerk.
Heb je interesse, laat het ons weten.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top