HBX Natural Living

HBX Natural Living

Over ons

HBX is al decennialang een betrouwbare partner. Onze binnen- en buitenlandse relaties verliezen we geen moment uit het oog. Dat is ons geheim om continu te kunnen blijven verrassen.

Elke seizoen selecteert ons team weer adembenemende woonaccessoires om verslingerd aan te raken. Van overweldigende geweien om uw muur te veranderen in een beestenboel tot exotische vazen en potten voor uw bloemen en planten.

HBX heeft een zeer uitgebreid assortiment. Naast jaarrond artikelen hebben wij ook seizoensgebonden artikelen voor Kerst, Najaar, Voorjaar, Pasen en Zomer. HBX heeft een zeer uitgebreid assortiment met als oorsprokelijke basis natuurlijke materialen.

Het assortiment bestaat onder andere uit kransen, gedroogde takken, exoten, gedroogd fruit & kruiden, glaswerk, aardewerk, houtwerk, mandwerk, metaal en zinkartikelen. Ook voor bloemisterij- en hobbyartikelen kunt u bij HBX terecht.

Naast diverse artikelen welke dienen als toegevoegde waarde voor bloemen en planten bieden wij ook een breed assortiment woonaccessoires aan.

Producten

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top