Hendriks Deco BV

Hendriks Deco BV

Over ons

HENDRIKS DECO UW GROOTHANDEL IN EIGENTIJDSE DECORATIE ARTIKELEN

Hendriks Deco is ontstaan als onderdeel van Hendriks Bloemen (opgericht in 1979), de grootste bloemist van Nederland met 18 winkels in de regio Zuid-Limburg. Inmiddels is Hendriks Deco, vanwege haar snelle groei, verzelfstandigd en gehuisvest in een modern warenhuis met een opslagcapaciteit van ruim 5000 pallets. We verkopen uitsluitend uit voorraad, dus korte levertijden.

Wij willen onze klanten blijven verrassen, daarom wisselt het assortiment in een zeer hoog tempo. Jaarlijks voegen wij ruim 1.500 nieuwe artikelen toe aan ons assortiment. Hendriks Deco levert aan bloemisten, zelfstandige tuincentra en cadeau-shops in heel Europa en soms zelfs ver daarbuiten. Om de exclusiviteit van onze producten te waarborgen leveren we niet aan winkelketens, georganiseerde tuincentra en op-plantbedrijven. Wij nemen deel aan inkoopvakbeurzen in binnen- en buitenland waaronder TrendZ-NL, Maison & Objet, IPM, Trendset, Florevent en Novafleur.

Voor het meest actuele aanbod nodigen we u graag uit voor een bezoek aan onze webshop, na registratie ontvangt u de inloggegevens waarmee u toegang heeft tot prijzen en voorraadgegevens. Uiteraard bent u ook welkom in onze showroom in Kerkrade , bij voorkeur na het maken van een telefonische afspraak.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top