Hoogendam Interiors | By Mooss
Hoogendam Interiors | By Mooss

Hoogendam Interiors | By Mooss

Over ons

Onder het label ‘by Mooss’ biedt Hoogendam Interiors een breed assortiment lifestyle- en woonaccessoires. Landelijk, stoer, tijdloos en vooral authentiek en handmade is het rijke aanbod met een herkomst uit diverse landen in Azië en Europa.

Van kasten, tafels, banken, kruk- en poefjes tot lampen, broodplanken, schalen, windlichten, fotolijsten en nog veel meer. Al 25 jaar weet Hoogendam Interiors de meest unieke, originele, maar ook functionele kleinmeubelen en woonaccessoires naar Nederland te halen.

U vindt de lifestyle artikelen van Hoogendam Interiors bij de B2B inkoopcentra TICA in Aalsmeer en Trends & Trade in Venlo. Daarnaast bent u tijdens kantooruren van harte welkom in de cash & carry in Ede, waar u – naast inkoop en een kop koffie, thee, … – ook terecht kunt voor advies en projectinrichting.

Twee keer per jaar vindt u Hoogendam Interiors op de Trendz vakbeurs in Gorinchem.

Geen tijd om een van de locaties te bezoeken? Een deel van het uitgebreide assortiment is ook via de webshop verkrijgbaar en uiteraard kunt u altijd bellen of mailen met uw vragen en/of bestellingen.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top