Lesli Living BV

Over ons

Bij Lesli Living kunt u terecht voor de directe inkoop van een brede, stijlvolle collectie sfeer- & decoratieartikelen. Met onze jarenlange ervaring en inkoopexpertise hebben wij een scherp oog voor de markt en nieuwe kansen. Ons team speelt in op de laatste trends en onze ontwerpen worden continue verbeterd waardoor een collectie ontstaat die zich commercieel bewezen heeft. Met ons grote magazijn waar maar liefst 30.000m2 opslag ligt, zijn wij voorraadhoudend en kunt u in elk seizoen direct uit voorraad bij ons bestellen.

Er is meer:
Met ons Noach direct import concept kunt u, naast de reguliere Lesli Living voorraaditems, ook zelf containers importeren zonder dat u daarvoor hoeft af te reizen naar China. U zit niet vast aan hoge volumes en heeft geen hinder van de (administratieve) rompslomp. Bij het samenstellen van deze collectie is de visie vanuit de winkelvloer gecombineerd met onze inkoopexpertise. Hierdoor kunt u kiezen uit een veelzijdige collectie die perfect aansluit bij de wensen van uw klanten.

Lesli Living kent een ruime bestaansgeschiedenis waarbij we ons sinds 1990 richten op het veraangenamen van het buitenleven! In onze 3000m2 grote showroom in Lichtenvoorde kunt u zelf onze buitenwerelden komen bekijken, voelen en ervaren. In onze vier belevingswerelden presenteren we onze collectie tuinmeubelen en decoratieartikelen elk in een eigen unieke stijl.
Bezoek onze website voor meer inspiratie www.lesliliving.nl en neem gerust contact op voor het maken van een inspirerende rondleiding!
De koffie en thee staat klaar!

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Neem contact met ons op

Scroll naar top