LouLou Essentiels

LouLou Essentiels

Over ons

Met LouLou Essentiels maken we feminine, fair en functionele leren accessoires.
Ontworpen in Nederland, duurzaam gemaakt met hart voor mens en milieu. Het is onze missie om mode moois te maken dat goed doet in het hele proces, betaalbaar blijft en de uiteindelijke draagster georganiseerd de deur uit laat gaan. Met een glimlach.

Ons avontuur begon in 210 met een innovatief accessoire, de Smart Little Bag, onder de merknaam ‘by LouLou’. In de eerste 3 jaar gingen er meer dan 300.000 over de toonbank. De kernwaarden; functie, fair, fashion, fun en feminine waren een magische mix. Founder Floor van de Water heeft zich vanaf het begin toegelegd op het ontwerpen van slim moois dat van het begin tot het eind goed doet en een eerlijke eindprijs heeft. Inmiddels is de collectie flink uitgebreid en de merknaam in 2018 omgedoopt tot ‘LouLou Essentiels’. Onze accessoires worden verkocht bij lederwaren zaken, modeaccessoire winkels, conceptstores, warenhuizen, lifestyle shops en meer in Nederland, Finland, België en Duitsland.

Naast nieuwe modellen is er altijd een standaard collectie vanuit voorraad leverbaar. Deze kan gemakkelijk worden ingekocht via de overzichtelijke B2B shop. Onze collega Annemieke Raap zit op de weg en kan met collectie langskomen. Uiteraard ben je ook altijd welkom in onze showroom showroom in de jachthaven van Scheveningen.

We zijn een compact team met korte lijnen, en een proactieve houding. Wij zijn opzoek naar winkels waar de liefde voor product en proces een onmisbaar element is. Dat neemt niet weg dat je onze collectie ook gewoon alleen maar bloedmooi mag vinden natuurlijk!

LouLou inkopen? Neem contact met ons op, of loop even langs op Trends!

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top