MagicBOX

Over ons

MagicBOX : Je eigen fotostudio!
Wat is de MagicBOX?
De MagicBOX is een productfotografie studio: perfect voor productfotografie voor jouw webshop. De MagicBOX werkt met ledverlichting waardoor de belichting op het product van meerdere kanten komt. Hierdoor zullen er geen reflecties en schaduwen op het product, die jij wilt fotograferen voor jouw webshop, zichtbaar zijn. Gemakkelijk, snel en efficiënt zelf je productfoto’s maken voor je website, social media en folders.
De MagicBOX is uitermate geschikt om productfoto’s te maken van bijvoorbeeld Food, Glas, Fashion, Sieraden, Keramiek, Elektronica, Planten, Bloemen en eigenlijk alles wat er in deze productfotografie studio past.

Waarom een productfotografie studio gebruiken?
Het verkopen van producten verschuift steeds meer van fysiek verkopen naar e-commerce. Steeds meer consumenten kopen hun producten online, de winkelstraten staan leeg. De webwinkel heeft daardoor de functie van etalage gekregen.
Het online aanbod is groot en de consument wordt steeds kritischer.
In je webshop etalage stal je je producten uit, zo mooi mogelijk en zo waarheidsgetrouw.

Door middel van productfotografie en 360 graden productfotografie geef je als winkelier de consument een zo goed mogelijk beeld van je producten. Bijvoorbeeld door het gebruik van de MagicBOX Square 360. Perfect voor het maken van schitterende 360 graden foto’s. Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat door het gebruik van 360 graden fotografie, de verkopen met 10 tot 40 procent zijn gestegen.

Bijna voor elk product is een geschikte MagicBOX: Kies de MagicBOX die bij jouw wensen en product past.
Bezoek onze stand en ervaar hoe eenvoudig je zelf een professionele productfoto kan maken …zelfs met je mobiele telefoon.

Gemarkeerd product

Products

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top