Marie Papote by Bellimi

Over ons

De hoofdactiviteit van Bellimi is de creatie en commercialisering van de zeepjes van Marie Papote.
Marie Papote stelt een gamma natuurlijke en plantaardige zepen voor, vervaardigd in België met de beste ingrediënten en volgens productiemethodes die al generaties worden
doorgegeven. De parfums worden met de grootste zorg gekozen en nemen u mee op een sensationele geurreis. Het zachte schuim laat een verfijnde geur achter op de huid.
De zeepjes worden verpakt in decoratieve zakjes van voile, fraai afgewerkt met strikjes en hangertjes. Deze ware geluksbrengertjes zijn het ideale geschenk bij duizend en één gelegenheden

Verder zijn wij agent van madebyzen® voor de Benelux.

madebyzen® is een Brits lifestyle-merk, synoniem voor innovatie, stijl en luxe op de markt voor huisparfums en accessoires.

Door de combinatie van geavanceerde technologie en productie met een verfijnd en elegant ontwerp, zijn onze producten niche, ongewoon aantrekkelijk en zullen ze zeker luxe toevoegen aan het dagelijks leven.

Exclusief gemengd voor madebyzen®, bevat ons uitstekende assortiment geur- en etherische oliën ingrediënten van de hoogste kwaliteit om unieke en aantrekkelijke geuren te creëren, die herinneringen aan verstreken tijden oproepen, terwijl nieuwe en suggestieve geuren worden aangemoedigd.

Uniek door de afwezigheid van alcohol en de geurtijd van minimum 12 maanden!

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top