Miko Products B.V.

Over ons

Miko Products is een innovatieve en betrouwbare groothandel in cadeau artikelen die inmiddels ruim 45 jaar bestaat. Wij bedenken, fabriceren en distribueren onze cadeau artikelen wereldwijd. Denk aan mokken, glazen, sleutelhangers, keukengerei, zeeppompjes enz. Stuk voor stuk voorzien van een persoonlijk compliment.

In een creatieve omgeving bedenkt en ontwikkelt het Miko design team alle cadeau collecties. Maar liefst 12 nieuwe collecties worden jaarlijks geïntroduceerd. De productie vindt vervolgens plaats in onze eigen fabriek in Quanzhou in China. Vanuit ons hoofdkantoor in Nieuwegein leveren we onze collecties aan de meest uiteenlopende retailers in zowel Nederland als in België. Met een team van betrokken accountmanagers bieden we persoonlijk advies op maat voor iedere retailer. Wij geloven dat er in iedere winkel ruimte is voor de verkoop van originele cadeau artikelen.

Wij van Miko, uw cadeau groothandel, bieden al onze cadeau artikelen aan in displays in de meest uiteenlopende soorten en maten; van simpel karton tot duurzame metalen en luxe houten wand- en draaidisplays. Ons cadeau assortiment past het gehele jaar door in iedere winkel. Naast display concepten bieden wij ook speciale cadeau collecties aan voor top events als Moederdag, Vaderdag, Geslaagd, Valentijn of Kerst. Ons cadeau assortiment bevat dus écht voor ieder wat wils, voor elke gelegenheid. Ons motto is dan ook: als je mond het niet kan zeggen, zeg je het met een Miko cadeau.

Neem gerust eens een kijkje op onze website www.miko.nl voor ons volledige cadeau assortiment of neem contact met ons op: 030-6057030

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top