My Bendel

My Bendel

Over ons

My Bendel is een jong Nederlands sieraden label dat met haar eigen uniek designs, duurzame materialen betaalbare sieraden op de markt brengt. Kleur speelt een belangrijke rol in de sieraden van My Bendel. Hierdoor kunnen klanten leuke combinaties maken met hun outfit. Voor de kleuren gebruiken we veel natuurlijke edelstenen. Alle sieraden worden gemaakt in edelstaal en de goldplating is maar liefst 6 micron dik waardoor consumenten jarenlang draagplezier hebben van hun sieraad.

Nieuws

Vacatures

Vacature Medewerker Magazijn

My Bendel is een jong snel groeiend Nederlands sieradenmerk. Wij ontwerpen de sieraden zelf  en verkopen aan winkels, via onze webshop en op andere platvormen. Door de unieke designs, uitstekende kwaliteit en service met een glimlach is My Bendel inmiddels verkrijgbaar in 100 winkels.

Tot jouw taken behoren;

Het pakken van orders
Het klaarmaken van displays voor onze dealers
Binnenkomende voorraad tellen en bijhouden
Helpen met beurs- en event voorbereidingen 

Ben jij nauwkeurig, flexibel, accuraat en een goede team player? Stuur dan een mail naar info@mybendel.com en geef aan hoeveel uur jij beschikbaar bent.

Vacatureadvertenties bekijken »

Vacature Administratief/klantenservice medewerker

Ben jij die pro-actieve en enthousiaste medewerkster die van aanpakken weet? Dan hebben wij een leuke baan voor jou.

Wanneer jij proactief en klant gericht bent en het leuk vindt om met veel verschillende aspecten van een bedrijf in aanraking te komen, dan maak jij kans om ons team te versterken om de komende jaren  samen verder te groeien.

Wie ben jij?
Je bent een multi-tasker die snel kan schakelen en ‘sense of urgency’ begrijpt. Je hebt een hands-on mentaliteit, bent leergierig, betrouwbaar, enthousiast, creatief, flexibel, initiatief nemend en werkt door en accuraat. Je kan goed communiceren met klanten collega’s. Je hebt ervaring met Microsoft Outlook, Word en Excel

Wat bieden we je:
– Werkweek van 18-32 uur verspreid over 4 dagen
– Eerste aanspreekpunt voor consumenten 
– Zelfstandig werken in een leuk, klein en informeel team
– Markt conform salaris, pensioenregeling, reiskosten vergoeding
– De mogelijkheid om cursussen te volgen
– Leuke collega’s

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top