Paper Art BV

Paper Art BV

Over ons

Paper Art is sinds 1985 dé trendsetter op het gebied van ‘Art of Giving-producten’ zoals kadokaartjes, kadobonnen, giftcard verpakkingen, condoleance- en wenskaarten. Alle producten worden in onze eigen Paper Art studio ontwikkeld en gedistribueerd naar meer dan 10 landen in Europa. Onze distributiepartners bestaan uit detaillisten zoals bloemisterijen en Lifestyle winkels, groothandels en exporteurs!

Art of Giving
Paper Art is ervan overtuigd dat de manier waarop er ‘gegeven’ wordt minstens zo belangrijk is, als wát wij geven. Dit komt dan ook duidelijk tot uiting in onze slogan: ‘Art of Giving’. Alle producten van Paper Art worden ontwikkeld met de gedachte om deze persoonlijke emotie toe te voegen aan het geef moment. De producten van Paper Art worden voornamelijk direct uit voorraad geleverd.

Full service in Nederland en België
In de webshop kunt u naar hartenlust uw eigen collectie samenstellen en direct bestellen. Maar naast dit systeem hebben wij in Nederland en België ook ons eigen Full Service Systeem, waarmee wij onze ruim 1800 bloemisten en tuincentra bedienen met een vaste en betrouwbare bezoekfrequentie.

Bloemisterijen
Een belangrijk deel van onze klanten bestaat uit bloemisterijen. Een groot deel van de producten is voor deze markt geoptimaliseerd. De uitstraling van onze displays sluit aan blij bloemisten, bloembinderijen en boeketterien . U hoeft deze alleen nog maar in uw winkel weg te zetten om extra omzet te gaan genereren!

Missie
Onze missie is het ontzorgen van onze klanten. Niet alleen met onze producten, maar ook met de wijze van samenwerken. Dagelijks stimuleren wij onze medewerkers om dit vandaag nog beter te doen dan gisteren.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top