Rogon Products BV

Rogon Products

Over ons

Wij zijn Rogon, bekend van onze merken ‘Dutch Decor’ en ‘Hoii’. Al 27 jaar reizen wij de wereld over om de mooiste, meest inspirerende en goed betaalbare textielfashion voor ieder huis en tuin te vinden. Wij brengen sierkussens en plaids in twee eigen merken en wij leveren private label aan grotere retailers binnen Europa. Kortom, je kan bij ons terecht voor de mooiste kussens en plaids in elke prijsklasse. Tijdens de Trendz beurs presenteren wij Dutch Decor en Hoii. Wees welkom!

Gemarkeerd product

Vacatures

Teamleader Operations

Teamleader Operations

Als Teamleider Operations ben je dagelijks met je teams (Orderpicking, Inpak, Expeditie/Transportplanning en Inbound/Retouren), momenteel zo’n 30 fte, bezig om het beste resultaat te behalen uit de logistieke operatie. Dit doe je in een 2 ploegen systeem samen met je collega teamleider. In deze aansturende rol ben je samen met je team en collega teamleider, continu op zoek naar de optimalisatie van de werkprocessen. Je stuurt op verschillende normen, o.a. veiligheid, kwaliteit en productiviteit. Je bent in staat om je team naar een hoger plan te tillen middels coaching en repeterende gesprekken. Daarnaast heb je oog voor bottlenecks of afwijkingen in de door jou van A tot Z bekende processen en initieer je hierin verbeteringen die je met je leidinggevende, Warehouse Manager, afstemt.

Lees verder »
Accountmanager Zuid-Nederland (buitendienst)

Accountmanager Zuid-Nederland (buitendienst)

De missie van de Accountmanager is om in Zuid-Nederland onze positie met bestaande klanten verder uit te bouwen en met nieuwe klanten een mooie positie op te bouwen. Daartoe ontwikkel je op basis van jouw ideeën je groeiplannen en voert deze samen met support van je binnendienst doortastend en klantgericht uit. Je werkt ook nauw samen met je collega Accountmanagers in Nederland en België en je Salesmanager. Samen vormen jullie het Benelux team. Tot je (potentiële) klanten behoren de zelfstandige winkeliers, regionale ketens en enkele nationale retailers in de segmenten Wonen, Tuin, Meubel, en Doe Het Zelf.

Lees verder »
MEDEWERKER QUALITY CONTROL, SOCIAL COMPLIANCE en ADMINISTRATIE

MEDEWERKER QUALITY CONTROL, SOCIAL COMPLIANCE en ADMINISTRATIE

De missie van de afdeling Category Management & Inkoop waaronder je valt is om in de Benelux onze mooie positie verder uit te bouwen en in Europa een mooie positie op te bouwen. Dat vereist niet alleen het ontwikkelen van een onderscheidende propositie. Maar ook het borgen van de kwaliteit van onze producten, het voldoen aan alle internationale (MVO, milieu, ethiek) standaards en natuurlijk de accurate administratieve afhandeling van het productontwikkelingsproces. Je rapporteert aan de Director Category Management & Inkoop.

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top