Smithers – Oasis BeNeLux

Smithers – Oasis BeNeLux

Over ons

Smithers-Oasis is een toonaangevende producent en verhandelaar van OASIS® steekschuim, OASIS® steekschuim gerelateerde producten, Floralife® naoogstproducten en kweekproducten voor de bloemenindustrie.

100% OK COMPOST
Vorig jaar lanceerde Smithers-Oasis het revolutionaire OASIS(R) TerraBrick(TM) Floral Media de “one and only ” 100% Biologische afbreekbare en GECERTIFICEERDE steekmassa. (OK Compost Industrial en Consumer – TÜV Austria)

GESCHIEDENIS
De stichter van ons bedrijf, V.L. Smithers, vond ’s werelds eerste waterabsorberende schuim uit in 1954, die de bloemenindustrie radicaal veranderde. Doorheen de jaren, is OASIS® één van de meest vertrouwde en bekendste merken in de industrie geworden.

In 1938, werd de eerste snijbloemenvoeding ontwikkeld en geïntroduceerd door Floralife, Inc. Vanaf toen, hebben onze FLORALIFE® naoogstproducten, de toon aangegeven in onze industrie, wat betreft de verzorging van snijbloemen.

KLANTEN
Onze klanten en partners zijn bloemisten, kwekers, groothandelaars en opleidingscentra voor de bloemsierkunst.

WORLDWIDE
Met verkoopkantoren, distributie- en productiefaciliteiten in méér dan 20 landen, beseffen wij dat onze activiteiten worden bekeken door een wereldwijd publiek en wij verplichten ons ertoe, ons verantwoord te gedragen op alle vlakken.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top