Stijf Vatenhandel

Over ons

De drie krachtige pijlers van Vatenhandel Stijf
Hoe zorgt de Vatenhandel dat iedere klant in Europa tijdig wordt voorzien in al hun wensen? Dit gebeurt door de synergie van 3 krachtige pijlers:
 De Productie: Een groot gedeelte van de aangeboden artikelen worden in eigen productie vervaardigd. Er staat 24/7 een productieteam klaar om te zorgen dat de voorraden voldoende toereikend zijn en binnen de afgesproken levertermijn uitgeleverd kan worden.
 De Handel: Door de jaren heen heeft Vatenhandel Stijf een groot netwerk opgebouwd aan klanten en leveranciers. Hierdoor kan het grootste gedeelte van de vragen m.b.t. Custom Made artikelen, gepersonaliseerde presentatie middelen/displays en diverse Antiek dan wel decoratiematerialen van klanten binnen een mum van tijd gerealiseerd worden.
 De Logistiek: Vanaf de oprichting van Vatenhandel Stijf was het duidelijk dat niet ieder transportbedrijf zich geroepen voelde om onze artikelen te vervoeren. Dit puur om het feit dat er veel artikelen tussen zitten die niet zomaar middels de zogenaamde pallethandel vervoerd kan worden. Hierdoor heeft Vatenhandel Stijf het heft in eigen handen genomen en wordt het grootste gedeelte van het transport in eigen beheer gedaan.(door Stijf Logistiek

Voor welke branches leent het assortiment van Vatenhandel Stijf zich ?
Deze vraag is eigenlijk snel te beantwoorden, want eigenlijk kan ieder branche met het assortiment van Vatenhandel Stijf uit de voeten. Hierbij moet wel gezegd worden dat ons bestaansrecht zich voornamelijk laat leiden door onderstaande branches:
 Tuincentra: van kleine lokale ondernemers tot de grote internationale organisaties
 Bouwcentra: ook hier bedienen wij net zo lief de kleine ondernemer als de grote organisatie
 Gemeentes: hierin zorgen wij voor het optimale gemak voor de gemeente en de beste service voor inwoners die duurzaam en verantwoord met regenwater willen omgaan.
 Vishandel: als laatste Haringkuiperij van Nederland bedienen wij nagenoeg iedere vishandel van Nederland
 Kerstpakketten-specialisten: de categorie is voornamelijk geënt op de Nederlandse markt
 Horeca & Slijterijen/Wijnhandels: hierin onderscheiden wij ons met name in de diversiteit aan houten verpakkingen en interieuraankleding, van statafel tot industriële lamp.
 Custom Made & Personalisatie: dit is geen branche op zich, maar is een rode draad door de diverse branches heen. Hiermee wordt gezorgd voor branding van merken, passende interieurs, thematische presentaties en een grote diversiteit aan displays.
Ons sterkste merk is Barrel Atelier en deze zult u in tal van branches tegenkomen.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top