UMAII

UMAII

Over ons

Net iets meer.

Het is moeilijk om echt jezelf te zijn in de drukke wereld waarin we proberen onze eigen weg te zoeken. In deze stressvolle wereld vragen we om even te stoppen met alles want rondom je gebeurt en gewoon … te luisteren. Te luisteren naar ons verhaal. Ga voor net iets meer… met de puurheid van UMAII.

Ready for it?

Stralend verantwoord.

Een kaars is zonder twijfel een prachtig product. Kaarsen hebben in hun grootse eenvoud als geen ander de kracht om tot de verbeelding te spreken. Je vindt ze in alle geuren en kleuren, overal ter wereld. The sky is the limit, de mogelijkheden zijn eindeloos en guess what… UMAII doet nét het tegenovergestelde.

UMAII was altijd al op zoek naar net dat ietsje meer. En toen vonden we olijfwas, hier, niet zo ver van bij ons, in de prachtige olijfboomgaarden van Zuid-Europa. Een puur en duurzaam restproduct met oneindig veel potentieel.

UMAII is er trots op dat deze natuurlijke was het hoofdbestanddeel is van onze kaarsen. Olijfwas is met recht het kloppend hart van ons verhaal.

En dat voel je aan onze kaarsen.

Ben je er al? De zon op je huid, krakende takjes onder je voeten en een Mediterraan briesje op de achtergrond. … en de betovering van een UMAII-kaars.

We besloten onze UMAII kaarsen te gieten in bowls van gerecycleerd metaal. Navulpakketten mochten ook niet ontbreken.

Zo was de cirkel helemaal rond. Meet UMAII.

Geurloze kaarsen met de hand gemaakt, zonder paraffine, sterk van kwaliteit maar vooral sterk van persoonlijkheid . Ongewoon uniek, gewoon onszelf en buitengewoon mooi.

Adembenemend verfijnd.

Ons hart klopt voor onze kaarsen, maar ook voor jouw moment van rust, genot en puurheid. Met onze design-collecties in duurzame materialen hopen we jou zo’n klein (gezond) gelukje mee naar huis te geven. Een klein gelukje met grote authenticiteit.

Want ja, het kan anders. Het kan om net iets meer te zijn.

UMAII is the olive to your tree, the light to your candle and the peace to your quiet.

Blijf vooral jezelf,

Sigrid

Producten

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top