Vidroflor Warenhandels GmbH

Vidroflor Warenhandels GmbH

Over ons

De tuin, klein of groot, weelderig groen of minimalistisch en modern, is een plek waar we kunnen ontspannen na lange, drukke dagen. Het helpt ons te ontspannen, onze batterijen op te laden en nieuwe energie op te doen met vrienden en familie, in een rustige omgeving.

Daarom zijn wij, Vidroflor, innovatieve partner van de vakhandel voor tuindecoratie. Sinds 1994 ontwikkelen wij met passie, toewijding en werk producten die deze kostbare plek nog mooier maken.

Laat u inspireren door ons brede productassortiment: van klassiek tot ongebruikelijk of moderne ontwerpen van weerbestendig gietsteen, metaal en hout.

Met onze 12 handelsagenten en vertegenwoordigers staan wij voor onze klanten vooral in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Italië en Frankrijk klaar. Maar ook vakhandelklanten in heel Europa bedienen we met ons veelzijdige assortiment.

Vidroflor produceert hoogwaardige beelden en andere ambachtelijke producten voor de buitenruimte – tuin, balkon of terras.

Ons bedrijf uit de Nederrijn staat vooral voor kwaliteit, duurzaamheid en uniciteit van alle producten. Bij Vidroflor vindt u geen massaproducten maar kleine series geselecteerde creaties.

Het kleine maar zeer competente en ervaren team is altijd op zoek naar nieuwe, exclusieve producten van klassiek tot modern.

We houden bijna al onze producten lang in ons assortiment en ze blinken niet zomaar één seizoen.

Wij werken uitsluitend met natuurlijke materialen zoals steen, beton, metaal en hout. Onze producten zijn dan ook duurzaam. Ze zijn vorstbestendig en zelfs lucht en water kunnen ze nauwelijks deren.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top