Fashion, Gifts & Gadgets tijdens Trendz

Welke items neem jij op in jouw assortiment om jouw klanten te verrassen? Heb jij al nagedacht over Moederdag of Pasen? Unieke cadeau’s en opvallend inpakpapier of ben jij op zoek naar nieuwe productgroepen om je bezoeker te verrassen? Sieraden, tassen en geurbeleving zijn ook te vinden tijdens de Voorjaarseditie van Trendz 2022.

uitgelicht

Verras jouw bezoeker

Welke items zijn hot en welke kleuren voeren de boventoom? Hoe gaat het voorjaarsassortiment er uit zien? Tijdens Trendz najaar hadden we een fijne kerstsfeer met onder andere goud tinten. Potten, kerstballen tot lampen en kaarsenkandelaars, dit zal je ook terug zien tijdens Trendz voorjaar. De kerstballen zullen ontbreken maar de schoolartikelen komen hier voor terug.

TapParfum

TapParfum, Het eerste hervulbare parfum concept

TapParfum heeft een uniek hervul concept. In plaats van je flesje weg te gooien, kun je deze keer op keer laten hervullen bij een TapPunt. Op dit moment zijn er meer dan 200 tappunten in Nederland en komen er continu weer nieuwe bij. Zo kun je, je eigen favoriete parfum bij jouw in de buurt laten hervullen. Je betaalt dan alléén voor de parfum, niet meer voor het flesje. Dit is goed voor het milieu en voor je portemonnee.

Eenn stralende collectie van Flow Jewels!

Verwacht zachte pastelkleuren zoals cradle pink, green ash en white smoke. En nieuw is de collectie met parels, in drie tinten verkrijgbaar.

Prachtige oorbellen met bijpassende kettingen en armbanden maken de outfits van het komende seizoen compleet! Alle sieraden van Flow Jewels zijn gemaakt van stainless steel gecombineerd met natuursteen en worden met de hand vervaardigd in Nederland. 

Cadeaus van Miko products

Bij Miko Products staan innovaties elke maand centraal zoals deze luxe douche set. Benieuwd naar het complete assortiment van jouw cadeau groothandel? Lees dan snel verder via onderstaande button.

Duurzame tassen van Spikes & Sparrow

Stoere en duurzame tassen met een eigen Nederlandse handschrift, dat is Spikes & Sparrow. Onafhankelijk. Sterk. Anders. 

Gemaakt door een gepassioneerd team. Tassen die je leven met je delen, jouw persoonlijkheid uitstralen en mooier worden in het gebruik. Spikes & Sparrow maakt tassen en klein lederwaren voor zowel dames als heren.

 

Essentialistics

sieraden van Essentialistics

Essentialistics zal dit voorjaar weer aanwezig zijn met een nieuwe sieradencollectie. Ook deze collectie zal geheel gemaakt zijn van stainless steel wat betekent dat de sieraden nooit zullen verkleuren (zelfs niet met zwemmen en douchen!). Om je niet langer in spanning te houden vertellen we je graag wat je dit jaar van Essentialistics kunt verwachten… Naast de gewone sieraden komen er nog meer gifts, sieraden om te delen met een geliefde en een speciale sieraden collectie voor kinderen. Ben jij al benieuwd?

Scroll naar top