Alles voor jouw woonwinkel of conceptstore vind je tijdens Trendz

Op deze pagina vind jij een uiteenlopend aanbod van inspiratie. Wat zijn de trends en wat kan je verwachten tijdens het najaar? Ontdek hieronder diverse trends en innovaties en kom langs op 28, 29 & 30 augustus om een nieuw assortiment in te kopen!

uitgelicht

zie, voel en ontdek

Welke items zijn hot en welke kleuren voeren de boventoon? Hoe gaat het najaar assortiment er uit zien? Tijdens de afgelopen Trendz editie hing er een gezellige voorjaarssfeer. In augustus kun je weer kerstbomen, warme plaids en kleurrijke kussens, mooie kookartikelen en winterse woondecoratie ontdekken. De registratie gaat rond de zomerperiode open.

High end Led kaarsen van Deluxe Homeart

Onderscheidend doordat er gebruik is gemaakt van een natuurlijke waxlaag. Onder het lontje bevindt zich een gepatenteerde spiegel die doet denken aan gesmolten wax. Het zacht flikkerende vlammetje zorgt voor een rustgevende sfeer.

Met de perfecte combinatie tussen echte was en innovatieve technologie, bootsen deze LED-kaarsen perfect de look en feel na van een echte kaars! Deze kaarsen worden niet warm (werkt op batterijen) en zijn overal, volkomen veilig, te gebruiken. Een mooi cadeau voor in ieder interieur!
Deluxe Homeart is constant bezig met innovatie en verbetering. Zo is er voor het najaar een mooie collectie samengesteld.

Dutch Decor van Rogon

Nieuw deze najaarscollectie van Dutch Decor: plaid Sidney. Plaid Sidney heeft een afmeting van 140×180 cm en is GRS-gecertificeerd. Dutch Decor ziet dat men steeds vaker bewuste en duurzame keuzes maakt en daar speelt het merk dit najaar op in. Dutch Decor is trots op het feit dat ze het eerste volledig gerecyclede product mogen toevoegen aan hun najaarscollectie met het Global Recycled Standard-keurmerk. Plaid Sidney is verkrijgbaar in zes warme kleurtinten. Benieuwd wat Dutch Decor nog meer te bieden heeft? Je ziet het aankomende editie op Trendz .

Fijne geuren van wasbeleving

Wasbeleving is hét merk met een uitgebreide collectie aan home & laundry-producten. Wasbeleving.nl is ontstaan vanuit de ambitie om meer te genieten. Juist van de kleine dingen, zoals heerlijke geuren in je huis. De geurcollectie van het Italiaanse merk Hypno Casa brengt deze fijne momenten binnenshuis tot leven. Wij hebben een prachtige collectie o.a. bestaande uit: wasparfum, refreshingspray, geurstokjes en autoparfum.

Sfeerbeeld Wasparfum wit

Style de vie

Luxe kookartikelengroothandel Style de Vie Authentique breidt de serie Laguiole Style de Vie Luxury Line uit met een botermessenset en twee kaasmessensets, alle voorzien van eikenhouten stonewash handvatten en 2,5 mm RVS-lemmets met stonewash-afwerking. Met deze nieuwste aanvullingen stevent de flamboyante leverancier af op het magische getal 50 binnen hun Luxury Line lifestyle segment.

MAGICBOX

Maak je eigen professionele productfoto’s met dé MagicBOX, je eigen fotostudio! Door de ledverlichting van daglichtkwaliteit is fotograferen van je product heel eenvoudig en natuurgetrouw, zelfs met een mobiele telefoon! Fotograferen zonder schaduw en reflectie.

Scroll naar top