Alles voor jouw woonwinkel tijdens Trendz

Op deze pagina vind jij een uiteenlopend aanbod van inspiratie in home decoration. Het voorjaarsseizoen, met hierin alle feestdagen als Vaderdag, Moederdag en Pasen, komen er weer aan. Volop kansen voor jou als retailer! Heb jij al nagedacht over een verassende toevoeging in jouw assortiment?

uitgelicht

zie, voel en ontdek

Welke items zijn hot en welke kleuren voeren de boventoom? Hoe gaat het voorjaarsassortiment er uit zien? Tijdens Trendz najaar hadden we een fijne kerstsfeer met onder andere goud tinten. Potten, kerstballen tot lampen en kaarsenkandelaars, dit zal je ook terug zien tijdens Trendz voorjaar. De kerstballen zullen ontbreken maar de schoolartikelen komen hier voor terug.

Sharing moments van heinen delfts blauw

Het Sharing Moments servies van televisiepersoonlijkheid Janny van der Heijden is inmiddels al een bekend servies in de bak- en kookwereld. Het populaire servies met de weelderige tulpen en vrolijke strepen is opnieuw uitgebracht bij Heinen Delfts Blauw en uitgebreid met een nieuwe collectie: Aapjes. 

esperanza

Esperanza Fair Living

Esperanza ziet, erkent en waardeert talent, écht talent dat vakkundig de mooiste dingen maakt. Wij halen haar werkplaats dichtbij en verspreiden haar verhaal. Dit doen we via gelijkwaardige en langdurige handelsrelaties met zowel onze ambachtsmannen en vrouwen in Mexico als onze relaties in Nederland. Zo verbinden we, met onze producten, twee werelden en creëren we aan beide kanten een zonnig thuis vol kleur, warmte en geborgenheid.

MEET STAPELGOED @ PROSPECTT

Stapelgoed! Een label wat is ontstaan uit passie voor wonen en staat voor uniek, eigentijds en puur. De ontwerpers, Alex & Cindy van Stapelgoed, ontwerpen hun eigen collectie en weten als geen ander hoe je een product een unieke uitstraling moet geven. Hierbij zijn de afwerking en de details erg belangrijk. Stoer, eigentijds en de durf om zich te onderscheiden.

Deze verrassende collectie van kussens laten wij heel graag aan jullie zien op de aankomende beurs. Kom jij een kijkje nemen op onze stand C120?

prospectt

Style de vie

Luxe kookartikelengroothandel Style de Vie Authentique breidt de serie Laguiole Style de Vie Luxury Line uit met een botermessenset en twee kaasmessensets, alle voorzien van eikenhouten stonewash handvatten en 2,5 mm RVS-lemmets met stonewash-afwerking. Met deze nieuwste aanvullingen stevent de flamboyante leverancier af op het magische getal 50 binnen hun Luxury Line lifestyle segment.

MAGICBOX

Maak je eigen professionele productfoto’s met dé MagicBOX, je eigen fotostudio! Door de ledverlichting van daglichtkwaliteit is fotograferen van je product heel eenvoudig en natuurgetrouw, zelfs met een mobiele telefoon! Fotograferen zonder schaduw en reflectie.

Scroll naar top