Decostar neemt vier populaire merken over van Sajovi

Beschrijving

Decostar neemt vier populaire merken over van Sajovi

Decostar, importeur en groothandel in woonaccessoires en seizoensdecoratie met showrooms in Apeldoorn en Brussel, heeft vier merken overgenomen: het gaat hierbij om Greenleaf, Ashleigh & Burwood, Vellutier en Village Candle.

Het in Apeldoorn gevestigde bedrijf Decostar neemt per 1 januari 2021 vier geurlijnen over van Sajovi BV uit Lelystad. Decostar wordt distribiteur van de populaire geurmerken Ashleigh & Burwood, Greenleaf, Village Candle en Vellutier.

Decostar is een importeur en groothandel in woonaccessoires en seizoensdecoratie met showrooms in Apeldoorn en Brussel. Met de uitbreiding van het assortiment geur, wordt het assortiment van Decostar nog completer. Naast het eigen label Countryfield en Thomas Kent Clocks voegt Decostar genoemde vier merken toe aan het merkenhuis.

“Naast de snel wisselende en altijd actuele collecties in woondecoratie maken we als Decostar vooral het verschil met onze persoonlijke, betrouwbare en professionele werkwijze”. “Daarnaast beschikken we over een efficiënt en betrouwbare logistiek systeem, gebaseerd op een volledig geautomatiseerd order entry systeem. Leveringen kunnen dankzij dit systeem ook snel bij de klant geleverd worden, dat ook voor de vier nieuw toegevoegde merken een groot voordeel is.”

Media

Gallery

Website

Downloads

Deel op social media

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll naar top