Dutch Decor pakt uit met voorjaarscollectie

Beschrijving

Mix & Match
Door het gebruik van verschillende dessins en materialen te mixen met de Essentials collectie heeft Dutch Decor een vernieuwend assortiment samengesteld. Iedere collectie heeft haar eigen unieke beleving en in dit seizoen neemt het Noord-Brabantse label je mee in de wereld van de vier elementen: aarde, water, vuur en lucht.

Vuur wordt vertaald door het gebruik van warme kleurtinten als Potter’s Clay, Merlot en Golden Glow. Deze kleuren worden gecombineerd met een variatie aan animal prints. De zomerse stoffen zoals linnen en katoen hebben mooie afwerkingen, bijvoorbeeld een franje, kwastjes en geborduurde details. Het thema Earth Tones mag dit seizoen niet ontbreken: aardetinten zoals Tobacco Brown en Potter’s Clay zie je terug in deze stijl. Met bohemian prints en organische ronde vormen geef je je interieur een natuurlijke look. De trendkleur Chive is een toevoeging aan het diverse kleurenpalet van Dutch Decor.

Voor dit voorjaarsseizoen heeft Dutch Decor de collectie uitgebreid met ruim 13 trendthema’s. Daarnaast mag de outdoor collectie niet ontbreken. Een nieuwe toevoeging dit seizoen is onder andere het ronde kussen Sol. Ook zo benieuwd geworden? Neem dan een kijkje in het digitale lookbook op www.dutchdecor.com.

Online wereld
Met de komst van de vernieuwde B2B-webshop in 2021 heeft het label ervoor gezorgd dat de retailer zowel online als offline nog meer geïnspireerd wordt. De veelbelovende collectie is nu te vinden in de online wereld van Dutch Decor. We raden je aan te bladeren door het digitale lookbook. Hier vind je een overzicht van ieder thema en product. Daarnaast is er nog zo veel moois om te ontdekken in deze voorjaarscollectie.

Deel op social media

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll naar top