NEW – Ornaments zilver collectie

Beschrijving

NEW – Ornaments zilver collectie

Feel fine met de Melano Fine collections! Zilveren sieraden zijn voor altijd. Daarom zijn we bij Melano ooit begonnen met onze classic collectie: de Melano Cateye lijn. Een chique, unieke én speelse collectie uitsluitend bestaande uit sterling zilveren sieraden. Tot dusver de enige zilveren lijn binnen Melano, maar daar is verandering in gekomen door de komst van onze nieuwe Ornaments collectie. Een nieuwe sterling zilveren collectie die je voor altijd bij je gaat dragen!

Het nieuwe verwisselbare concept bestaat uit een massief 925 sterling zilveren armband als basissieraad en een assortiment aan kleurrijke hangers. De klassieke bedelarmband in een modern jasje. Het állerleukste: de designs van de Ornaments hangers komen ook terug in onze bekende Twisted steentjes, zodat de Melano bedelarmband gecombineerd kan worden met favorieten uit de Twisted collectie. Naast de zilveren optie, is er ook een variant met een gouden plating.

De Ornaments collectie is een sprekende, tijdloze en fascinerende lijn die je alsmaar kunt uitbreiden. Het idee van deze collectie heeft een bijzondere oorsprong. Eigenaresse Jeanne Wessels: ‘’Als jong meisje kreeg ik een bedelarmband voor mijn verjaardag en bij elke speciale gelegenheid kreeg ik een nieuw bedeltje om eraan te hangen. Dit sieraad vertelt een verhaal, mijn verhaal. Graag wou ik dit in een Melano jasje steken, zodat ook jij jouw verhaal kunt omzetten in zo’n bijzonder sieraad!’’

Samen vormen de Cateye en de Ornaments collectie onze Melano Fine collections: een uitgebreid assortiment aan sterling zilveren sieraden, met of zonder gouden plating. Met de Fine collections in de spotlights kan de Cateye collectie natuurlijk ook niet achterblijven. Hierover kunnen we nog niet te veel loslaten, maar volgend seizoen gaan we ook deze collectie flink uitbreiden! Houd Melano Jewelry dus zeker in de gaten, want er komen nog mooie verrassingen aan. Ga voor jarenlang draagplezier en feel fine met onze Fine collections!

Deel op social media

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll naar top