Nieuw concept voor bloemisterijen

Beschrijving

Het team van Style de Vie Authentique ontwikkelt met veel plezier vernieuwende producten.

Na de introductie van de nog jonge One Message Spoon collectie bleek al snel dat de tekstlepels op verrassend leuke manieren cadeau te geven zijn. Zo ontstond de inspiratie voor een concept, waarmee bloemisterijen hun klanten iets totaal nieuws kunnen bieden. De tekstlepels komen in een boeket mooi tot hun recht. Tegelijkertijd zorgt een One Message Spoon voor een hoge en blijvende attentiewaarde. Weer eens wat anders dan het gebruikelijke wenskaartje. Naast toepassing in een boeket, is dit cadeauartikel ook geschikt als bedankje op een bruiloft, als gadget bij een roos voor Valentijn of als extraatje in een bloemstuk.

De One Message Spoon is zo succesvol, dat het aantal lepels onlangs is uitgebreid. Inmiddels zijn er 132 leuke, welgemeende, lieve en grappige teksten in het Nederlands, Engels en Duits. Door deze brede keuze kan iedere bloemist een uniek assortiment samenstellen.

Een zeer gunstige adviesverkoopprijs maakt de One Message Spoon een gewild artikel voor consumenten. Omdat zij de lepels ook graag los kopen, biedt Style de Vie geschenkverpakkingen aan. Deze geschenkverpakkingen voor 1 of voor 2 lepels worden leeg aan de detaillist geleverd en zijn derhalve maximaal bruikbaar.

Tijdens de beursdagen kunnen bloemisten kennismaken met dit nieuwe concept en de nieuwe brochure inzien (stand U105).

Media

Gallery

Website

Downloads

Deel op social media

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Scroll naar top