Nieuw in de Benelux: COLONIAL CANDLE

Beschrijving

Nieuw in de Benelux: COLONIAL CANDLE

Overgewaaid vanuit Amerika, nu eindelijk ook verkrijgbaar in de Benelux!

De kwalitatieve en inspirerende soja kaarsen van Colonial Candle zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en lijnen.

Al meer dan 100 jaar brandt Colonial Candle® fel in de huizen van Amerika. Ons kaarsverhaal begint in 1905 met Mabel Baker, een voormalige leraar op een school in Massachusetts, die begon met het maken van met de hand gedoopte, taps toelopende Bayberry-kaarsen in haar kleine Cape Cod-keuken. De kaarsen werden zo populair bij familie en vrienden dat ze ze begon te verkopen in de plaatselijke ijzerhandel van haar man. Tegen 1909 verkochten veel winkels in de omgeving van Cape Cod mevrouw Baker’s kaarsen en Colonial Candle® was officieel in bedrijf.

Erkend als het eerste kaarsenbedrijf opgericht door een vrouw, wordt Colonial Candle® nog steeds met trots gemaakt in de VS. Alle collecties van het merk Colonial Candle worden met zorg gemaakt in North Carolina. Colonial Candle betrekt haar materialen uit de VS en wereldwijd met naleving van strikte kwaliteitsrichtlijnen.

Van het mengen van onze geur met kleur en was tot de perfecte lont, elke kaars wordt gemaakt volgens exacte specificaties. Onze kenmerkende ovale potten onderscheiden Colonial Candles echt en bieden een ingetogen verfijning en een schonere, gelijkmatigere verbranding.

Naast de M.Baker collectie, waar we heel trots op zijn, hebben we ook een lijn specifiek gericht op mannen: Manly Indulgence! Deze mannen kaarsen lijn is stoer, strak en heeft die echte mannen geuren! Kortom, een prachtig mannen cadeau om te krijgen en te geven.

En wat dacht van onze verfijnde WICK collectie? Een soja kaars met een houten lont die gezellig gaat knisperen zodra je hem aansteekt alsof de open haard aan gaat!

Kortom, Colonial Candle heeft een brede range waar voor elke ondernemer een specifieke lijn beschikbaar is!

Voor meer informatie bezoek www.colonialcandlebenelux.com

Media

Gallery

Website

Downloads

Deel op social media

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll naar top