Nieuw sierkussenmerk van Rogon Products straalt luxe, sfeer en warmte uit

Beschrijving

Nieuw sierkussenmerk van Rogon Products straalt luxe, sfeer en warmte uit

Al ruim 27 jaar ontwerpt, produceert en verkoopt het bedrijf Dutch Decor. Een van Nederlands bekendste sierkussen merken, die zicht richt op een breed publiek in een voor iedereen toegankelijke prijsklasse.

Het team van Hoii heeft aandacht besteed aan het uitwerken van haar positie in de markt. Met de merkwaarden in het achterhoofd worden keuzes gemaakt. Deze zijn; buitengewoon, warm, levendig, vorstelijk en handmade.

Het verhaal van Hoii vertelt in het kort over de jarenlange ervaring en kennis dat het team heeft opgedaan tijdens haar reizen en bij thuiskomst het luxueuze gevoel graag in Nederland wil verwelkomen. Dit vertaald zich in een ijzersterke visie; “Wij zien dat men steeds meer waarde hecht aan een sfeervol thuiskomen. Wij vinden dat je interieur een weerspiegeling mag zijn van jezelf.” Dat resulteert in de missie; “Thuiskomen is een verwenmoment met de sfeer en warmte van Hoii.” Dit staat symbool voor de stijlgroep sfeervol-klassiek; “sfeervol door de kleuren en designs en klassiek staat in verband met de hoogwaardige kwaliteit van het product. Dit totaalplaatje weerspiegelt de slogan Coming Home en overkoepelt de gehele beleving van het merk Hoii.”

Onderscheid is essentieel en zo werkt Hoii met een aantal belangrijke pijlers; de sierkussens zijn voorzien van een verenvulling en deze worden met veel zorg en liefde handgevuld in Nederland. Naast de vullingen is kwaliteit erg belangrijk voor het eindproduct. Zo bevatten de kussenhoezen hoogwaardige- en kwalitatief goede stoffen. Alle luxe afwerkingen worden met aandacht voor precisie en detail bevestigd.

Het merk positioneert zich op een kenmerkelijke manier door te zorgen dat ieder design uniek is. Dit betekent dat het dessin in één enkele uitvoering op de markt zal verschijnen, met uitzondering op de universele bouwstenen van de collectie.

We verwelkomen je graag in de wereld van Hoii.

Hoii || Rogon Products B.V.
+31 (0) 492 326 666
sales@rogon.com
www.hoii.nl

Media

Gallery

Website

Downloads

Deel op social media

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll naar top