Prospectt introduceert ‘gouden Neolea’!

Beschrijving

Prospectt introduceert ‘gouden Neolea’!

Negen jaar geleden begon Bart Jan Manten in Griekenland met het maken van olijfolie. Met een passie voor de kwaliteit van het Griekse leven, moest ook de extra vergine olijfolie van topkwaliteit zijn. Dat dit gelukt is, bewijst wel het feit dat Neolea in 2020 de gouden medaille voor beste olijfolie in New York kreeg. Een olijfolie, die haar extreme versheid goed vasthoudt en daardoor een prachtige groene kleur heeft, met een klein bittertje en een mild pepertje. Wat zout erbij en je gerecht heeft eigenlijk niet veel meer nodig. Zout werd dus ook een product in de collectie, met de hand geschept van de Griekse rotsen. Net als de olijfolie in een prachtige verpakking verkrijgbaar.

Daarbij stopt het echter niet, sinds 2021 zijn er ook twee mooie (en prijswinnende) mousserende wijnen verschenen; een Cuvee Speciale en een Cuvee Rosé, gemaakt volgens de methode champagnoise maar dan van Grieke inheemse druiven. Binnenkort mogen we nog meer introducties van Neolea verwachten. Ongetwijfeld weer prachtig vormgegeven (dus een sieraad in de keuken) en bijzonder smaakvol.

Zes jaar geleden begonnen met het idee dat mooie merken vooral goed beschikbaar voor de winkelier moesten zijn, voert Prospectt inmiddels 25 merken. Wat de merken bindt, zijn de verhalen, de kwaliteit, het design en de mensen achter het merk. Prospectt is dan ook bijzonder blij met Neolea een merk toe te voegen wat wederom aan deze kwalificaties voldoet. Maak via onze website of op de beurs kennis met dit prachtige merk!

Media

Deel op social media

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll naar top