Waan je thuis in een restaurant met de producten van Style de Vie

Beschrijving

Met de restaurants nog altijd gesloten laten steeds meer consumenten eten thuisbezorgen. Niet alleen de gangbare maaltijden als pizza, shoarma en ander fastfood, maar steeds vaker uitgebreider en luxer. Men mist het gevoel van uitgebreid uit eten gaan en wil daarnaast ook de horeca een handje helpen. Door deze trend lijkt ook de vraag naar luxe en betaalbaar tafelgerei te groeien, om zo naast het eten ook een echte restaurantsetting te creëren thuis.

Met de stijlvolle olijfolieschaaltjes van Style de Vie beleven consumenten het borrelen thuis alsof ze luxe aan het dineren zijn. Deze decoratieve schaaltjes in mat wit keramiek zijn bedoeld voor het dippen van stukjes brood in een mooie olie. De verschillende niveaus in de schaaltjes kleuren de olie van licht naar donker en maken ze een prachtige eyecatcher voor op de borreltafel of voor bijvoorbeeld bij de sushi.

De olijfolieschaaltjes zijn beschikbaar in drie verschillende varianten; een grote schaal met een uitsparing in de vorm van een olijfboom, een grote schaal in organische vormen en twee kleine vierkante schaaltjes. Alle producten zijn verpakt in een luxe geschenkverpakking en tevens geschikt voor de vaatwasser.

Kijk op www.styledevie.nl voor alle mogelijkheden en het opvragen van prijzen.

Deel op social media

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Scroll naar top