In aanloop naar de beurs is het belangrijk om je deelname kenbaar te maken aan (potentiële) relaties. Samen met jou als exposant streven wij naar een B2B event vol met duizenden kwalitatieve bezoekers! Om je beursdeelname kenbaar te maken via alle mogelijke kanalen bieden wij je diverse tools om de deelname te promoten en tot een nog groter succes te maken. 

PROMOTIE Mogelijkheden

Marketing materialen

Via My Easyfairs vind je diverse marketingmaterialen. De map “bekijk de documenten” bevat 2 maanden voor het event het logo van Trendz en banners in verschillende formaten. Gebruik het logo en de banner op verschillende marketing uitingen die je gepland hebt staan in aanloop naar je beursdeelname (zowel in print als digitaal). Zo kun je je deelname via verschillende kanalen kenbaar maken bij een zo groot mogelijke interessante doelgroep.

jouw persoonlijke registratielink

Gebruik de persoonlijke registratielink voor je website, e-mailhandtekening of een digitale nieuwsbrief.
In deze online uitingen kun je verwijzen naar de website of de registratieportal. Ook kun je zolang de registratieportal voor bezoekers live is, jouw eigen registratie link gebruiken om jouw klant uit te nodigen. Hiermee kan je via My Easyfairs ook monitoren wie zich via jouw link geregistreerd heeft. 

Promotiepakket

Naast het logo en banners bieden wij ook veel andere mogelijkheden, zoals een ontworpen uitnodigingskaart (die ongeveer 2 maanden voor event in My Easyfairs staat) en een interactieve banner die jouw logo, standnummer en unieke uitnodigingscode combineert (voor social media die wij met je delen per e-mail) en meer.

Unieke uitnodigingsservice

Daarnaast kun je deelnemen aan onze gratis uitnodigingsservice, waarmee we het uitnodigen van je potentiële klanten en relaties volledig voor je uit handen nemen! Een super goede tool om de juiste kwalitatieve bezoekersdoelgroep naar de beurs te trekken. ​

Scroll naar top