In aanloop naar de beurs is het belangrijk om je deelname kenbaar te maken aan (potentiële) relaties. Samen met jou als exposant streven wij naar een beursvloer vol met kwalitatieve bezoekers! Om de beursdeelname kenbaar te maken via alle mogelijke kanalen bieden wij je diverse tools om de deelname te promoten en tot een nog groter succes te maken. 

PROMOTIE Mogelijkheden

Marketing materialen

Via deze link vind je diverse marketingmaterialen. De map bevat op dit moment het beurslogo in verschillende formaten en een banner. Gebruik het logo en de banner op de verschillende marketing uitingen die je gepland hebt staan in aanloop naar je beursdeelname (zowel in print als digitaal). Zo kun je je deelname via verschillende kanalen kenbaar maken bij een zo groot mogelijke interessante doelgroep.

jouw persoonlijke registratielink

De map met promotiemateriaal wordt later verder aangevuld met meer banners die je kunt gebruiken op je website, in je e-mailhandtekening of in je digitiale nieuwsbrieven. In je online uitingen kun je verwijzen naar de website of de registratieportal. Ook kun je zodra de registratieportal voor bezoekers live is, jouw eigen registratie link gebruiken om jouw klant uit te nodigen. 

Promotiepakket

Naast de digitale promotiemiddelen ontvang je een promotiepakket per post met daarin uitnodigingen waarmee je je relaties nogmaals kunt attenderen op jouw deelname of kunt uitnodigen voor een bezoek aan de beurs.  

Gratis E-Tickets

Vermeld dat bezoekers gratis e-tickets kunnen aanvragen via jouw persoonlijke registratielink. Deze link krijg je zodra de registratieportal voor bezoekers open staat! 

Unieke uitnodigings service

Daarnaast kun je deelnemen aan onze gratis uitnodigingsservice, waarmee we het uitnodigen van je relaties volledig voor je uit handen nemen! Een super goede tool om de juiste kwalitatieve bezoekersdoelgroep naar de beurs te trekken. ​

Scroll naar top