In aanloop naar de beurs is het belangrijk om je deelname kenbaar te maken aan (potentiële) relaties. Samen met jou als exposant streven wij naar een beursvloer vol met kwalitatieve bezoekers! Om de beursdeelname kenbaar te maken via alle mogelijke kanalen bieden wij je diverse tools om de deelname te promoten en tot een nog groter succes te maken. 

PROMOTIE Mogelijkheden

Marketing materialen

Via My Esyfairs vind je diverse marketingmaterialen. De map “bekijk de documenten” bevat op dit moment het beurslogo in verschillende formaten en een banner. Gebruik het logo en de banner op de verschillende marketing uitingen die je gepland hebt staan in aanloop naar je beursdeelname (zowel in print als digitaal). Zo kun je je deelname via verschillende kanalen kenbaar maken bij een zo groot mogelijke interessante doelgroep.

jouw persoonlijke registratielink

Gebruik de persoonlijke registratielink voor je website, e-mailhandtekening of een digitale nieuwsbrief. In deze online uitingen kun je verwijzen naar de website of de registratieportal. Ook kun je zolang de registratieportal voor bezoekers live is, jouw eigen registratie link gebruiken om jouw klant uit te nodigen. Hiermee kan je via My Easyfairs ook monitoren wie zich via jouw link geregistreerd heeft. 

Promotiepakket

Naast de digitale promotiemiddelen ontvang je een promotiepakket per post met daarin uitnodigingen waarmee je je relaties nogmaals kunt attenderen op jouw deelname of kunt uitnodigen voor een bezoek aan de beurs.  

Let op: voor deze editie hebben we ervoor gekozen om deze uitnodigingskaarten alleen naar jou op te sturen op aanvraag. Laat ons via onderstaande knop weten of jij ze wil ontvangen. 

Unieke uitnodigingsservice

Daarnaast kun je deelnemen aan onze gratis uitnodigingsservice, waarmee we het uitnodigen van je relaties volledig voor je uit handen nemen! Een super goede tool om de juiste kwalitatieve bezoekersdoelgroep naar de beurs te trekken. ​

Scroll naar top