de Nieuwste collecties

Tijdens vakbeurs Trendz vind je alles op gebied van home decoration & lifestyle. Je spot hier de nieuwste producten en de laatste trends voor het komende seizoen. Naast dat Trendz bij uitstek een beurs is waar direct zaken wordt gedaan, wordt er ook volop gewerkt aan een totaalbeleving op de beursvloer, dit door middel van een mooi programma met presentaties, lezingen en workshops. Wat is hot en welke trends voeren de boventoon? Op verschillende plekken op de beursvloer wordt hier antwoord op gegeven.

Ben je een professional in de retail en ben je op zoek naar de nieuwste trends en hot items voor jouw winkel? Kom langs op Trendz! Benieuwd welke exposanten aanwezig zijn? Bekijk hier de deelnemers.

najaarseditie 2022

Bekijk hier de officiële aftermovie van Trendz Najaar 2022. De volgende najaarseditie vindt plaats op 27, 28 & 29 augustus 2023 in Evenementenhal Gorinchem. Zorg dat je die niet mist!

Voorjaarseditie 2023

Bekijk hier de sfeerimpressie van Trendz Voorjaar 2023. De volgende voorjaarseditie vindt plaats op 14, 15 & 16 januari 2024  in Evenementenhal Gorinchem. Zorg dat je die niet mist!

Beursimpressie

een greep uit de exposanten van trendz

Scroll naar top