de Nieuwste collecties

Tijdens vakbeurs Trendz vind je alles op gebied van home deco & lifestyle. Bekijk de prachtige showrooms met ruim 300 merken en laat je inspireren voor de volgende aankopen. Orders schrijven op de beurs? Dat kan! Dit alles onder het genot van gratis verzorgde catering.

Maar dat is niet alles. Naast de showrooms is er nog veel meer te beleven tijdens Trendz. Zo hebben we het Trendz Podium, DIY Podium, Bloemen & Planten Plein en nieuw dit jaar de Designersarea, een Trendplein en een E-commerce Plein.

De echte sfeer proef je natuurlijk pas op het event zelf, maar wil je nu alvast een klein beetje van de sfeer ontdekken? Scroll dan snel verder en bekijk de aftermovie van afgelopen editie. 

najaarseditie 2022

Bekijk hier de officiële aftermovie van Trendz Najaar 2022. De volgende najaarseditie vindt plaats op 27, 28 & 29 augustus 2023 in Evenementenhal Gorinchem. Zorg dat je die niet mist!

Voorjaarseditie 2023

Bekijk hier de sfeerimpressie van Trendz Voorjaar 2023. De volgende voorjaarseditie vindt plaats op 14, 15 & 16 januari 2024  in Evenementenhal Gorinchem. Zorg dat je die niet mist!

Beursimpressie

Scroll naar top