de Nieuwste collecties

Tijdens vakbeurs Trendz vind je alles op gebied van home decoration & lifestyle. Je spot hier de nieuwste producten en de laatste trends voor het komende woonseizoen. Naast dat Trendz bij uitstek een beurs is waar direct zaken wordt gedaan, wordt er ook volop gewerkt aan een totaalbeleving op de beursvloer, dit door middel van een mooi programma met presentaties, lezingen en workshops. Wat is hot en welke trends voeren de boventoon? Op verschillende plekken op de beursvloer wordt hier antwoord op gegeven.

Ben je een professional in de retail met liefde voor het vak? Kom langs op Trendz! Benieuwd welke exposanten aanwezig zijn? Bekijk hier de deelnemers.

Trendz Najaar2021

najaarseditie 2021

Bekijk hier de officiële aftermovie van Trendz Najaar 2021. De volgende najaarseditie vindt plaats op 28, 29 & 30 augustus 2022 in Evenementenhal Gorinchem. Zorg dat je die niet mist!

Voorjaarseditie 2022

Bekijk hier de officiële aftermovie van Trendz Voorjaar 2020. Trendz voorjaar 2021 is verplaatst. De volgende voorjaarseditie vindt plaats op 9, 10 & 11 januari 2022 in Evenementenhal Gorinchem. Zorg dat je die niet mist!

Beursimpressie

een greep uit de exposanten van trendz

Scroll naar top