een mooi moment om in te kopen en inspiratie op te doen

Tijdens Trendz vind je alles op gebied van home deco & lifestyle. Bekijk de prachtige showrooms met ruim 300 merken en laat je inspireren voor de volgende aankopen. Orders schrijven op de beurs? Dat kan! Dit alles onder het genot van gratis verzorgde catering.

Maar dat is niet alles. Naast de showrooms is er nog veel meer te beleven tijdens Trendz. Zo kun je inspiratiesessies volgen voor jouw vakgebied op het Trendz Podium, DIY Podium en Bloemen & Planten Plein. Daarnaast ontdek je vernieuwende producten van opkomende designers op de Designersarea en ontdek je de aankomende trends op het Trendplein.

De echte sfeer proef je natuurlijk pas op het B2B event zelf, maar wil je nu alvast een klein beetje van de sfeer ontdekken? Scroll dan snel verder en bekijk de aftermovie van afgelopen editie. 

Voorjaarseditie 2024

Bekijk hier de sfeerimpressie van Trendz Voorjaar 2024. De volgende voorjaarseditie vindt plaats op 12, 13 & 14 januari 2025  in Evenementenhal Gorinchem. Zorg dat je die niet mist!

najaarseditie 2023

Bekijk hier de officiële aftermovie van Trendz Najaar 2023. De volgende najaarseditie vindt plaats op 25, 26 & 27 augustus 2024 in Evenementenhal Gorinchem. Zorg dat je die niet mist!

Sfeerimpressie

Scroll naar top