de Nieuwste collecties

Op vakbeurs Trendz vind je alles op gebied van home decoration & lifestyle. Je spot hier de nieuwste producten en de laatste trends voor het komende woonseizoen. Naast dat Trendz bij uitstek een beurs is waar direct zaken wordt gedaan, wordt er ook volop gewerkt aan een totaalbeleving op de beursvloer, dit door middel van een mooi programma met presentaties, lezingen en workshops. Wat is hot en welke trends voeren de boventoon? Op verschillende plekken op de beursvloer wordt hier antwoord op gegeven.

Ben je een professional in de retail met liefde voor het vak? Kom langs op Trendz! Benieuwd welke exposanten aanwezig zijn? Bekijk hier de deelnemers.

Trendz homedecoratioin

Voorjaarseditie 2021

Bekijk hier de officiële aftermovie van Trendz Voorjaar 2020. De volgende voorjaarseditie vindt plaats op 10, 11 & 12 januari 2021 in Evenementenhal Gorinchem. Zorg dat je die niet mist!

najaarseditie 2021

Bekijk hier de officiële aftermovie van Trendz Najaar 2020. De volgende najaarseditie vindt plaats op 22, 23 & 24 augustus 2021 in Evenementenhal Gorinchem. Zorg dat je die niet mist!

Beursimpressie

Premium Partners van TrendZ

Scroll naar top