We maken het ‘easy’ om een stand te boeken, maar ook om tijdens de beurs of het evenement producten en diensten aantrekkelijk te presenteren, in contact te komen met prospects en klanten en zaken te doen. Ben je exposant tijdens vakbeurs Trendz dan hoef je je alleen maar druk te maken om jouw eigen doelen van de beursdeelname. De rest? Daar zorgen wij voor!

de service van easyfairs

gastheer

Easyfairs is als eventlocatie gastheer voor de bezoekers van Trendz. Als exposant wil je zaken doen, mensen ontmoeten en relaties onderhouden tijdens je beursdeelname en daar moet je volle focus op hebben. Daarom neemt  Easyfairs de organisatie van Trendz zo veel mogelijk voor je uit handen, zodat je kunt focussen op jouw doelstellingen. Daarvoor investeer je in deelname aan de vakbeurs.

Onze kracht

Easyfairs verstaat het vak van faciliteren en ontzorgen. Niet alleen door het aanbieden van een professionele evenementenlocatie, maar ook door je te ondersteunen een goede gastheer of gastvrouw te zijn. Daarin ligt onze kracht, dat is onze drijfveer.

Event team

Je maakt kennis met het Event Services team in aanloop naar jouw deelname. Zij delen graag hun kennis om de waarde van jouw deelname te verhogen. Er worden diverse diensten en producten aangeboden om jouw stand nog beter aan te laten sluiten op jouw wensen. De teamleden van Event Services helpen je voor en tijdens de beurs. Onder andere door middel van het exposantenhandboek maar zeer zeker ook wanneer er last-minute bestellingen of vragen zijn.

Alle service-onderdelen

Altijd hulp

De beursorganisatie en het Event Services team staan altijd tot je beschikking en helpen je graag tijdens de opbouw, het event en de afbouw.

Complete stands

Maak je gebruik van de standbouw van Easyfairs? Dan krijg je als exposant een compleet opgebouwde, afgewerkte en schoongemaakte standunit: vloeroppervlak, wanden, frieslijst met naamsvermelding, verlichting door duospots en vloerbedekking.

gratis catering op de beursvloer

Tijdens je deelname kun je samen met je relaties gebruikmaken van de gratis catering op de beursvloer.

Promotie service

Voorafgaand aan je deelname biedt de organisatie van Trendz je verschillende middelen om jouw beursdeelname te promoten zodat je de juiste doelgroep treft tijdens het event. 

Gratis uitnodigingsservice

65% van de bezoekers komt binnen via de Uitnodigingsservice van Easyfairs. Alle tijd en (opmaak- en drukwerk) kosten die je normaal kwijt zou zijn voor zo’n uitnodigingskaart, bespaar je! In de postuitnodiging vermelden we jouw bedrijfsnaam. Zo is voor je klant duidelijk dat jij hem/haar persoonlijk uitnodigt. Relaties die ook in onze e-maildatabase voorkomen, krijgen geen poststuk, maar een e-mail met een unieke registratiecode. Ook in deze e-mail is je bedrijfsnaam prominent in beeld.

PArkeren

Voldoende parkeergelegenheid voor jou én je relaties op onze beveiligde parkeerplaats voor € 8,00 per dag.

Neem een kijkje in onze showroom

Scroll naar top