Deadline verstreken. Helaas kunt u niet meer deelnemen aan onze uitnodigingsservice. De deadline voor het aanleveren van uw relatielijst was maandag 19 juni 2023. Door het niet deelnemen aan de uitnodigingsservice loopt u een aantal voordelen mis. Wel kunt u nog bijdragen aan de bezoekerskwaliteit. In My Easyfairs vindt u uw persoonlijke digitale uitnodigingslink en diverse materialen om uw beursdeelname actief te promoten.

 Neem bij vragen gerust contact op met Exhibitor Activation.

Jouw beursdeelname is inclusief het kosteloos uitnodigen van jouw relaties via de uitnodigingsservice. De uitnodigingsservice is in het leven geroepen om het je makkelijker te maken en is een belangrijke marketingtool waarmee je kwalitatieve bezoekers naar de beurs trekt die direct bijdragen aan jouw business. Deelname aan deze service is gemakkelijk. Je uploadt jouw relatielijst in onze beveiligde omgeving en dan zorgen wij voor een professionele en persoonlijke uitnodiging met jouw bedrijfsnaam erop.

Wees er snel bij, want jouw relatielijst (max. 2.000 adressen) moet uiterlijk vóór maandag 19 juni 2023 geüpload zijn via My Easyfairs. Wil je meer adressen aanleveren? Dat kan in overleg. Neem bij vragen gerust contact op met Exhibitor Activation

VOORDELEN VAN DEZE SERVICE

Gratis uitnodiging met bedrijfsnaam

65% van de bezoekers komt binnen via de Uitnodigingsservice van Easyfairs. Alle tijd, opmaak- en drukwerk kosten die je normaal kwijt zou zijn voor uitnodigingen, bespaar je! Relaties die ook in onze e-maildatabase voorkomen, krijgen geen poststuk, maar een e-mail met een unieke registratiecode. In de alle uitnodigingen vermelden we je bedrijfsnaam.

Compleet Ontzorgt en AVG proof

Wij maken het je graag zo makkelijk mogelijk. Daarom hebben wij een beveiligde omgeving voor je ontwikkeld waar je met één klik op de knop jouw relatielijsten in kunt uploaden. Zo makkelijk was het uitnodigen van relaties nog nooit! Zo houd jij tijd over en kun je jouw beursdeelname optimaal voorbereiden.

HOGERE BEZOEKERSKWALITEIT

Je wilt rendement halen uit jouw deelname. De bezoekerskwaliteit speelt een grote rol bij het behalen van die doelstelling. Met het aanleveren van een kwalitatief adressenbestand heb je veel invloed op wie je ontmoet.

GEGARANDEERD MEER BEZOEK

Omdat je tientallen tot honderden uitnodigingen verstuurt vanuit jouw naam, hebben veel ondernemers kennisgenomen van jouw bedrijf. Je hebt de kans dat je deze bedrijven ontmoet op de beurs, aanzienlijk verhoogd.

VEILIG EN AVG PROOF

Omdat wij je voor deelname aan onze uitnodigingsservice vragen om uw relatielijsten aan te leveren geven we je graag inzicht in de manier waarop wij omgaan met de persoonsgegevens die je ons doet toekomen in deze relatielijsten.

Relatielijsten

Easyfairs hecht veel waarde aan jouw privacy en die van je relaties. Data van potentiële bezoekers is onmisbaar voor het succes van TrendZ en daarnaast is het een van de meest waardevolle bezittingen van jou als exposant. Daarom gaan we hier concreet mee om en volledig conform de AVG-wetgeving.

Samenwerking

In deze uitnodigingensamenwerking verleen je ons toestemming om eenmalig een fysieke uitnodiging naar het postadres van jouw relatie te sturen. Uiteraard hebben wij onze verwerkingsovereenkomst en onze procedures op orde en deze voldoen aan de AVG-wetgeving. 

VOOR JE OP EEN RIJ

Jouw bedrijfsnaam

De gegevens worden enkel gebruikt voor het uitnodigen van je relaties uit jouw naam.

GEEN ANDERE DOELEINDEN

Deze gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt dan voor doeleinden die in relatie staan tot de uitnodigingsservice.

Beveiligde omgeving

Je uploadt jouw relatielijsten in de beveiligde omgeving van My Easyfairs Uitnodigingsservice.

ONTDUBBELD

Jouw relatielijsten worden ontdubbeld. De organisatie die dit verzorgt is AVG proof.

EENMALIG GEBRUIK

Jouw gegevens worden enkel verstrekt aan de mailing handler die de gegevens gebruikt voor het versturen van de uitnodigingen. 

Vernietigd direct na afloop

Jouw relaties worden enkel opgenomen in onze database als zij zelf toestemming geven voor gebruik van hun gegevens.

Scroll naar top