Laat je inspireren...

Met veel plezier kunnen we de eerste sessies bekendmaken die gaan plaatsvinden in het Trendz Café. Het Bloem & Bladplein is er ook weer te vinden met diverse demo’s en de spannende finale van de Talent Award.

Hieronder lees je het programma!

trendz café

woontrends 2022

Het ontstaan, de achtergrond van de woontrends van 2022

Voor het jaar 2022 heeft Anna Hutten van INretail samen met het trendbureau Nijman + Van Haaster de huidige tijdgeest CALIBRATE geschetst. Vanuit deze tijdgeest wordt uitgelegd hoe de behoefte van de consument verandert en hoe jij daar als retailer, ondernemer op in kan spelen.

Wie? Anna Hutten – INretail
Wanneer? maandag 10 januari 12:00 & 15:30 uur

maandag 10 januari

inpakworkshops

Nieuwsgierig naar dé ins en outs over het inpakken? Neem tijdens Trendz deel aan een van de workshops. Je krijgt tips en tricks voor het maken van de mooiste cadeaus! Leer strak & netjes inpakken tijdens de workshop “creatief inpakken”.

Meer weten over meerdere cadeaus samen verweken tot één pakket of benieuwd naar verschillende vouwtechnieken? Neem deel aan de “inpakworkshop cadeaupakketten en andere vormen”.

Wie? Roos van Grieken – De Inpakspot (H138)
Wanneer? Iedere dag vinden er diverse workshops plaats.

drie dagen lang!

WinkelStyling & Klantbeleving

Tijdens deze workshop leer je alles over de klantenreis en beleving in jouw
winkel/bedrijf. Hoe kun je deze (soms in een paar kleine aanpassingen) zo
indelen/inrichten en presenteren dat het een positieve bijdrage gaat
leveren aan de ruimte en personeel, maar ook een grotere beleving gaat
worden voor je klanten èn op die manier gaat zorgen voor meer omzet.

Wie? Corine Stelpstra – C-studio
Wanneer? Dinsdag 11 januari 12:00 & 15:30 uur

Dinsdag 11 januari

Bloem & Bladplein

Gedurende de zondag én maandag zijn er diverse demo’s te volgen in het Bloem & Bladplein. Tussen de demo’s door is er ruimte om jouw kennis over bloemen en planten te verrijken door je vragen te stellen aan de aanwezige experts. Wat kan je nog meer verwachten? Je leest het hieronder.

talent award

De Talent Award is terug van weg geweest! Omdat Trendz voorjaar 2021 is verplaatst heeft de finale van de Talent Award toen plaatsgevonden bij Bloemengroothandel Van Der Vijver, zonder live publiek. Desondanks hebben de finalisten een prachtig resultaat neergezet. Jade van Schie is de winnares geworden van de Talent Award 2021. 

Bloem&Blad vindt het belangrijk om aandacht te geven aan jonge talenten in de bloemsierkunst. Meedoen? Lever vóór 13 december jouw video aan en wie weet ga jij er vandoor met de titel voor 2022? Sta jij in de finale, tijdens Trendz?

Maandag 10 januari

MEER BLOEMEN...

Ben jij nieuwsgierig naar commerciële arrangementen, eyecatchers voor jouw klanten en inspirerende ideeën voor jou als bloemist?

Tijdens Trendz kun jij twee dagen lang, diverse demo’s van top arrangeurs bijwonen. Zij laten je praktische voorbeelden zien en geven tips en
tricks op het gebied van verkoop, prijsberekening en natuurlijk inspiratie.

Zondag en dinsdag, worden gedurende de dag drie demo’s gegeven, mede mogelijk gemaakt door Van der Vijver Bloemengroothandel, Smithers Oasis en
MEERgroothandel.

9 & 11 januari 2022

Trendz Najaar 2021
Previous
Next
Scroll naar top