Laat je inspireren...

Eind augustus hebben wij diverse inspirerende sessies georganiseerd in het Trendz Café. Tijdens afgelopen editie van Trendz najaar 2022 introduceerden wij het Trendz Podium, hier kon iedereen gedurende de dag interessante sessies bijwonen. Op Next Level vind je het Trendz DIY voor workshops. 

Bloemen & Planten Plein

Bloemen & Planten Plein

In samenwerking met Bloem & Blad, Bloemenveiling Plantion, Groothandelscentrum Plantion & de Koninklijke VBW gaan we een inspirerende plek creëren voor de bloemisten en tuincentra. Denk aan inspirerende kennissessies, tips & tricks en nog veel meer. De bloemisten area wordt voorzien van een podium en zal dé plek worden voor alles wat te maken heeft met outdoor & flowers, dus dit wil je zeker niet missen! 

Zondag 8 januari 2023 
11:30u Talentaward, waarbij de deelnemers een werkstukje op de beursvloer zullen creëren. 
13:30u Demonstratie van Europees kampioene Hanneke Frankema
15:00u Happy hOUR!
mAANDAG 9 JANUARI 2023 
11:30U dEMONSTRATIE VAN yOUNG fLORAL tALENTS – ‘DE BLOEMIST KLEURT JE LEVEN’
13:30U Paneldiscussie met 3 bloemisten: ‘ondernemen in uitdagende tijden’ 
19:00U DEMONSTRATIE VAN EUROPEES KAMPIOENE HANNEKE FRANKEMA
Dinsdag 10 JANUARI 2023 
11:30U DEMONSTRATIE VAN YOUNG FLORAL TALENTS – ‘DE BLOEMIST KLEURT JE LEVEN’
13:30U Prijsuitreiking Talentaward. 

Stationery & office

Aandacht voor stationery & office 

Hier vindt je de leukste en nieuwste producten voor in de winkel, en de nieuwigheden van de exposanten in het stationery & office segment. Denk hierbij aan ansichtkaarten, pennen, kalenders, kantoorartikelen, notitieboeken, schriften, kleurboeken, en nog veel meer! 

Wanneer?
Zondag 8, Maandag 9 & dinsdag 10 januari 2023

Souvenir plein

Een plein vol met souvenir artikelen!  

Op 8, 9 & 10 januari hebben wij op Trendz een groot aantal exposanten bij elkaar staan met souvenirs producten. Hiermee bieden we bezoekers de kans om in een oog opslag de nieuwste producten en trends in het souvenir segment te bekijken en in te kopen.

Exposanten die je hier kunt vinden zijn onder andere Likes Shopping, Pasell, Flyer Gifts, Krijtmoester, History & Heraldry, Fun Stickers, Elcee-Haly & Trendzz for you.

Wanneer?
Zondag 8, Maandag 9 & dinsdag 10 januari

Podium voor jong talent

De winkel van de toekomst

In samenwerking met het SintLucas Boxtel hebben wij jong talent de kans gegeven na te denken over de winkel van de toekomst. Hoe zou dat volgens hen eruit gaan zien? En wat als de toekomst grote veranderingen met zich mee brengt? De studenten zijn met innovatieve ideeën gekomen over hoe zij de winkel van de toekomst voor zich zien en deze zullen ze presenteren op Trendz voorjaar! 

Wanneer?
Zondag 8, Maandag 9 & dinsdag 10 januari 2023
Wie? SintLucas boxtel 

trendz Podium

Houd deze pagina in de gaten, er volgen nog meerdere interessante programma-onderdelen.

Voel je beter met bloemen en planten!

Naast dat bloemen en planten mooi en leuk zijn, hebben ze ook effect op ons welzijn en gezondheid. Tijdens deze sessie geeft Leon van VBW je uitleg en verkooptips. Hij vertelt je hoe je de unieke eigenschappen rondom bloemwerk kan gebruiken om meer verkoop te genereren en mogelijk een nieuwe doelgroep kan aanspreken voor jouw winkel.

Wanneer?
Zondag 28 augustus
13:00 uur
Maandag 29 augustus
13:30 & 17:00 uur
Wie? VBW – Leon Vermeulen

trendz DIY

KASSAPLAN pakt je in – Leer stijlvol inpakken door Saskia Leemans @cadeaupakjein!

Wil jij als de beste kunnen inpakken? In samenwerking met Kassaplan organiseert Cadeau Pakje In een inpakworkshop. Tijdens de workshop wordt er gewerkt met verschillende inpaktechnieken en materialen. Je leert niet alleen strak en efficiënt inpakken, maar ook je geschenken stijlvol decoreren. Zo maak je ieder cadeau bijzonder! 

Wanneer?
Zondag 28 augustus > 12:00 & 14:30 uur
Maandag 29 augustus > 12:00 & 15:00 uur
Dinsdag 30 augustus > 12:00 & 14:30 uur

Heb jij specifieke wensen, tips of een goede suggestie voor een leuke sessie? Laat het ons weten via: info-trendzvakbeurzen@easyfairs.com.

Previous
Next
Scroll naar top