Laat je inspireren...

Begin februari hebben wij diverse inspirerende sessies georganiseerd in het Trendz Café. Tijdens Trendz najaar introduceren wij het Trendz Podium, hier kun jij gedurende de dag interessante sessies bijwonen. Op Next Level vind je het Trendz DIY voor workshops. 

trendz Podium

Houd deze pagina in de gaten, er volgen nog meerdere interessante programma-onderdelen.

Winkelbeleving

Fysiek winkelen in 2022 moet een beleving zijn om te kunnen concurreren met internet. Hoe val je op in de winkelstraat? Wat doe je om je klant die beleving te geven? Een beleving die ze graag delen.

Hoe creëer je die beleving? Lisette van 4Styling neemt je mee door je winkel, van buiten naar binnen. Van de uitstraling van de etalage, de routing door je winkel, naar de visual merchandising. Hoe beleeft de klant de persoonlijke aandacht? Een mooie ervaring waarin een verrassing belangrijk is. Kom langs om geïnspireerd te worden of om persoonlijke ervaringen te delen!

Wanneer?
Zondag 28 augustus
11:30 & 14:00 uur
Wie? 4Styling – Lisette Boevenbrink
4-styling

Biophilic Design: natuur-welzijn-design in het interieur 

Laat de natuur een verbindende rol spelen. Ontdek wat Biophilic Design (letterlijk vertaald “Liefde voor het leven”) en groen in het interieur betekenen voor het welzijn. Ik bied jullie inspiratie die je direct in je huis of op kantoor kan toepassen. We bieden je inspiratie die je direct in een huis of op kantoor kan toepassen. Zo creëer je een gezond, gelukkig en uitgebalanceerd groen interieur!

Wanneer?
Zondag 28 augustus
15:00 uur
Wie? Personalgreen – Katja van Ewijk i.s.m bloem & blad

Voel je beter met bloemen en planten!

Naast dat bloemen en planten mooi en leuk zijn, hebben ze ook effect op ons welzijn en gezondheid. Tijdens deze sessie geeft Leon van VBW je uitleg en verkooptips. Hij vertelt je hoe je de unieke eigenschappen rondom bloemwerk kan gebruiken om meer verkoop te genereren en mogelijk een nieuwe doelgroep kan aanspreken voor jouw winkel.

Wanneer?
Zondag 28 augustus
13:00 uur
Maandag 29 augustus
13:30 & 17:00 uur
Wie? VBW – Leon Vermeulen

Woontrend lezing ‘On good soil’

INretail heeft in samenwerking met trendwatcher Aafje Nijman de tijdgeest ‘On good soil’ geschetst. Vanuit de tijdgeest volgen vier verschillende waardentrends. Deze waardetrends geven zicht op de achtergrond van de stijltrend. Elke waardentrend is vertaald in een specifieke stijltrend voor 2023. Nieuwsgierig? Kom dan op maandag 29 augustus naar de inspiratiesessies door Anna Hutten van INretail.

Wanneer?
Maandag 29 augustus
11:30 & 14:30 uur
Wie? INretail – Anna Hutten

 

Praktische tips voor de trend duurzaam

Speel jij al in op de duurzame trend binnen je bedrijf? Jij bepaalt het
aanbod maar de consument vraagt steeds vaker naar verantwoorde
producten en transparantie.

Weet je niet goed waar je moet beginnen? Iris van Asselt, de Duurzame Interieurstylist deelt haar duurzame visie én praktische tips. Met voorbeelden voor inkoop van sustainable producten en suggesties voor winkel presentaties van restproducten. Haak aan als voorloper en wees voorbereid op de toekomst!

Wanneer?
Dinsdag 30 augustus
11:30 & 13:30 uur
Wie? De Duurzame Interieurstylist – Iris van Asselt
duurzameinterieurstylist

trendz DIY

KASSAPLAN pakt je in – Leer stijlvol inpakken door Saskia Leemans @cadeaupakjein!

Wil jij als de beste kunnen inpakken? In samenwerking met Kassaplan organiseert Cadeau Pakje In een inpakworkshop. Tijdens de workshop wordt er gewerkt met verschillende inpaktechnieken en materialen. Je leert niet alleen strak en efficiënt inpakken, maar ook je geschenken stijlvol decoreren. Zo maak je ieder cadeau bijzonder! 

Wanneer?
Zondag 28 augustus > 12:00 & 14:30 uur
Maandag 29 augustus > 12:00 & 15:00 uur
Dinsdag 30 augustus > 12:00 & 14:30 uur

Heb jij specifieke wensen, tips of een goede suggestie voor een leuke sessie? Laat het ons weten via: info-trendzvakbeurzen@easyfairs.com.

Previous
Next
Scroll naar top