Bloem&Blad in een nieuw jasje vanaf februari 2024

Wist je dat Bloem&Blad per februari 2024 in een nieuw jasje met veel digitale extra’s verschijnt? En heel belangrijk, het abonnement wordt een stuk goedkoper.

Het afgelopen jaar heeft het team van het vakblad hard gewerkt aan de formule van Bloem&Blad met als resultaat dat Bloem&Blad zich nog meer gaat richten op het ambacht. Het blad wordt praktischer, actueler en digitaal zijn nog meer aanwezig.

Wat gaat er precies gebeuren:

Naast groter bloemwerk gaan ze ook stap-voor-stap en kleiner bloemwerk uitlichten. Er wordt meer aandacht besteed aan de seizoenen, aan planten en duurzaamheid. Bestaande rubrieken zoals ‘de kweker’, ‘het grote interview’, en ‘de rubriek anoniem winkelen’ blijven bestaan, maar de redactie van Bloem&Blad gaat in deze artikelen de passie voor het vak het vakmanschap nog meer benadrukken.

Daarnaast krijgt elke abonnee gratis toegang tot PlatformBloem. Hier zijn alle grote artikelen te vinden, maar ook nieuwe techniekvideo’s, extra informatie en actualiteiten, zoals verslagen van evenementen, wedstrijden en examens. Voor PlatformBloem heb je een inlogcode nodig elke abonnee ontvangt deze bij het abonnement.

Bloem&Blad is er voor iedereen die van bloemen houdt en graag werkt met bloemen

Scroll naar top