Bloementrends 2022

Ben jij benieuwd wat de bloementrends van 2022 zijn? Bloemengroothandel van der Vijver vertelt je er graag meer over.

Verschillende trends zoals Wellness Bubble en Traditional Sentiment bieden de ruimte om bloemen aan het interieur toe te voegen. Bloemen voegen sfeer en kleur toe in huis. Bloemen van het seizoen geven een extra beleving in tijden waarop men vooral thuis verblijft: bloeiende tulpen, bijzondere Anemonen en bloesemtakken geven ons dat gevoel.

Wellness Bubble: binnen deze trend zien we ruimte voor onze mentale gezondheid en vinden we dat belangrijker dan het uiterlijk. Er is meer tijd voor hobby’s, amusement en ruimte om tot rust te komen in je “eigen” wellness. We zien de wereld met een frisse blik vol creativiteit en humor.

Binnen wellness wordt er gekozen voor een mix van geverfde materialen die worden gecombineerd met verse bloemen. Dit allemaal in felle pasteltinten en pastel neontinten. Ook planten met bijzonder bladtekeningen vind je terug in deze trend.

vd vijver bloemengroothandel

Traditional Sentiment: Waar de een klaar is voor verandering zal er ook altijd een groep mensen zijn die houden van tradities, veiligheid en controle. Zij blijven graag bij het oude vertrouwde wat zich ook vertaald in het interieur.

Tip: Creëer sfeerplaatjes van verschillende materialen en bloemen. Zo verleid je de consument met al het moois wat je winkel te bieden heeft.

Welke trend ook bij je past, wij van Bloemengroothandel van der Vijver hebben momenteel een groot aanbod in de mooiste seizoen bloemen. Onze inkopers maken van ieder seizoen een waar feest, zo hebben we nu Hamamelis, Mimosa, Prunus, Italiaanse Anemonen en Ranonkels in de webshop staan. We zijn altijd op zoek naar noviteiten voor onze bloemisten zodat zij in kunnen spelen op trends en hun klanten altijd een bijzonder assortiment kunnen laten zien.

We zien het dan ook als waardevol om aanwezig te zijn op Trendz om zo het gesprek met bloemisten verder te kunnen voortzetten en in te spelen op de trends in onze mooie branche. Kom jij langs tijdens Trendz, in het Bloem & Bladplein?

Tot die tijd kun je Bloemengroothandel van der Vijver volgen via Facebook of Instagram.

Bloementrends bronvermelding: Bloemenbureau Holland

Scroll naar top