De ‘Week van de Stenen Winkel’ komt eraan, hoe pakt jouw winkel het podium?

Verkoopgesprek tijdens vakbeurs Trendz voorjaar 2024

Van 13 tot en met 19 mei stralen de lokale winkels, dan is het namelijk de derde editie van de ‘Week van de Stenen Winkel’. Een speciale week waarin de charme en kracht van de fysieke winkel wordt gevierd. Het vindt plaats in steden en dorpen door heel Nederland en België. Het team van vakevent Trendz juicht het alleen maar toe dat er een mooi initiatief is om inspiratie, ontdekking en prikkeling te blijven promoten in de winkelstraten van Nederland en België. Daarom delen wij dit nieuws graag met jou om hopelijk je winkel en klanten op deze manier extra in het zonnetje te zetten.

Hoe werd het ervaren?

Titia Olieman, eigenaresse van Kleur Op Tafel in Rotterdam, deelt haar ervaring: 

Mannen op de voorjaarseditie van de vakbeurs Trendz

“De Week van de Stenen Winkel’ in 2023 was voor mijn winkel een topweek. Los van een hele goeie omzet, was het ook ontzettend gaaf om met andere ondernemers uit de straat onze stenen winkels onder de aandacht te brengen.”

Meer over de ‘Week van de stenen winkel’

Tijdens deze speciale week organiseren deelnemende winkels diverse activiteiten, van kleine verrassingen voor klanten tot prijsuitreikingen. Winkels en winkelcentra hebben de vrijheid om hun eigen activiteiten te kiezen voor de ‘Week van de Stenen Winkel’, maar de organisatie bied van 1 april tot en met 22 april wel ondersteuning door middel van voorbereidende Masterclasses van retail-experts. Hier ontvangen ze waardevolle tips om van de ‘Week van de Stenen Winkel’ een succes te maken, zelfs met een beperkt budget. Bovendien bied de organisatie gratis promotiemateriaal aan, waarmee winkels het evenement onder de aandacht kunnen brengen bij de lokale consument. Dit promo-pakket wordt digitaal beschikbaar gesteld aan alle deelnemende winkels.

“Onze voorbereiding was verre van gedegen, maar met een minimale inspanning realiseerde de winkel een maximaal resultaat. Bovendien heeft het me ook een echte boost gegeven. Deze week was een bevestiging dat mijn stenen winkel toekomst heeft. Een no-brainer om er in 2024 met nog meer ondernemers en enthousiasme mee door te gaan!”

Promotiemateriaal Week van de Stenen Winkel

Meedoen? Schrijf je dan gratis in vóór 31 maart 2024 

Scroll naar top