Dé woontrends van 2022 door INretail

Tijdens Trendz kun jij het jaar starten met een inspirerende sessie over de woontrends van 2022. Want ook voor het jaar 2022 heeft INretail samen met het trendbureau Nijman + Van Haaster de huidige tijdgeest CALIBRATE geschetst. Vanuit deze tijdgeest wordt uitgelegd hoe de behoefte van de consument verandert en hoe jij daar als retailer, ondernemer op in kan spelen. De veranderende consumentenbehoefte uit zich voor de woonbranche in materialen, vormgeving en kleurgebruik. Start dit nieuwe jaar goed door plaats te nemen tijdens een van de twee sessies die op maandag 10 januari door Anna Hutten van INretail worden gegeven.

Anna geeft alvast een sneak preview!
“Een van de nieuwe trends voor 2022 heet Fresh Start en heeft ook een frisse kleurkaart met veel wit. Gekleurde accenten worden in deze trend toegepast op functionele gebruiksvoorwerpen. Dat is echt iets heel anders dan wat we tot nu toe gezien hebben. Dat komt voort uit onze herleefde belangstelling voor hygiëne, gemak en overzicht; onze behoefte aan een nieuwe start.”

Iets meer over Anna Hutten als brancheadaviseur
Anna Hutten is brancheadviseur wonen bij INretail, de brancheorganisatie voor retailers in non-food. Ze heeft een ruime blik op de woonbranche; zowel op de achtergronden en historie, als op ontwikkelingen, woonstijlen en de nieuwste woontrends. Anna is al haar hele werkzame leven in de woonbranche actief. Van interieuradviseur tot salesmanager voor nationale en internationale organisaties, maar ook als ondernemer. Inmiddels is ze ruim tien jaar werkzaam voor de branchevereniging als brancheadviseur. Deze carrièremove gaf haar de kans om op een ander niveau in de branche actief te kunnen zijn

Scroll naar top