Designer uitgelicht: Atelier LVDW

Op 25, 26 en 27 augustus ontdek je nieuwe, talentvolle ontwerpers op het Trendz Atelier. Hier kan je kennismaken met ontwerptalenten die graag hun unieke kijk geven op home deco & lifestyle producten. Deze week staat Atelier LVDW met haar van Eggshell Ceramic gemaakte oppervlaktesysteem ‘Meraki’ in de spotlight.

Over Atelier LVDW

Atelier LVDW is de materiaal-ontwerpstudio van Laura van de Wijdeven. Ze onderzoekt de toekomst van duurzame en circulaire materialen. Haar doel is om interieurs te verrijken door het gebruik van organische afvalstromen en bio-based materiaal. Het werk is een samenspel van reproduceerbaar ontwerp, ambacht, experimentele en unieke kunstwerken.

Portret van Laura

'Meraki'

Meraki is hun nieuwste interieur product gemaakt van hun materiaal ‘Eggshell
Ceramic’. Een bio-materiaal gemaakt van consumenten eierschalen. De composteerbare elementen kunnen volledig op maat als wandtoepassing gebruikt worden. Zij bieden hierin een verscheidenheid aan formaten, kleuren
en vormen van zowel het Eggshell Ceramic materiaal als het houten frame.

Het geven van inspiratie is een belangrijk onderdeel op Trendz. Atelier LVDW is een echte inspiratiebron met haar ontwerpen en voegt waarde toe voor elke bezoeker. Spreek haar en andere designers aan op het Trendz Atelier en laat ze jou handvaten meegeven voor het nieuwe seizoen!

Scroll naar top