Designer uitgelicht: Jasmijn Muskens

Op 25, 26 en 27 augustus ontdek je nieuwe, talentvolle ontwerpers op het Trendz Atelier. Hier kan je kennismaken met ontwerptalenten die graag hun unieke kijk geven op home deco & lifestyle producten. Deze week staat Jasmjin Muskens met haar collectie ‘Grid & Wave’ in de spotlight.

Over Jasmijn Muskens

Jasmijn Muskens is een Rotterdamse studio die zich richt op functionele objecten. Al haar werk toont grafische vormen, niet zo subtiele details en een unieke interpretatie van proporties. Haar werk heeft een eenvoud die niet verward moet worden met minimalistisch. Haar unieke designs zijn verkrijgbaar in felle kleuren wat helemaal past in de hedendaagse trend. 

Collectie 'Grid & Wave'

Grid and Wave’ is een collectie kussens. De reliëfs worden gemaakt door een patroon te stikken dat vervolgens wordt gevuld met gerecycled polyester waardoor een 3D-effect ontstaat. De kussens zijn verkrijgbaar in een raster- en een golfpatroon dat varieert met de afmetingen van de kussens. Alle kussens zijn handgemaakt door Jasmijn in haar Rotterdamse atelier.

Het geven van inspiratie is een belangrijk onderdeel op Trendz. Jasmijn Muskens is een echte inspiratiebron met haar ontwerpen en voegt waarde toe voor elke bezoeker. Spreek haar en andere designers aan op het Trendz Atelier en laat ze jou handvaten meegeven voor het nieuwe seizoen!

Scroll naar top