Designer uitgelicht: meaui studio

Ontdek Meaui. Studio van Kim Hogewoning

Beeld Meaui Studio (1)

“Life’s (g)literally too short not to color spice your day”, dat is het motto van Meaui. Studio. Met de trendy ‘Wavy Mirrors’ zal ze schitteren op Trendz. ✨ Wanneer je deze spiegels ziet, word je vanzelf vrolijk. Dat is precies wat Meaui. Studio wil bereiken: spiegels die je dagelijks herinneren om het leven te vieren, geluk te omarmen, bewust te leven en je blik te betoveren. Lees hieronder meer over Kim en haar kleurrijke spiegels.

Wie is Kim?

Als afgestudeerd oud-rechtenstudent heb ik het roer compleet omgegooid nadat ik op 23 jarige leeftijd chronisch ziek werd. 7 jaar heb ik vanuit bed het leven met een positieve lens bekeken. Alle lessen die ik in die 7 jaar heb geleerd, wil ik nu door middel van mijn ontwerpen delen. In dit hoofdstuk van mijn leven voel ik me 100% vrij om mezelf te zijn.

Crafted by hand - over het design

De Wavy Mirrors zijn ontstaan vanuit een diepe wens om een betekenisvolle boodschap te verspreiden. De spiegels herinneren je er elke dag aan om het leven te vieren en stil te staan bij wat je hebt. Als je de spiegels ziet, wordt je vanzelf vrolijk. Dat is precies de bedoeling van het ontwerp. Het leven is ‘Meaui’ (spreek je uit als mooi).

Ontmoet ook de andere designers die hun creaties in de schijnwerpers zetten! Van unieke interieuritems tot trendy lifestyleproducten. Stuk voor stuk inspirerende en innovatieve ideeën en ontwerpen. Een kans om de gezichten achter de creaties te ontmoeten en een vleugje creativiteit toe te voegen aan jouw bezoek! ✨

Scroll naar top