Designer uitgelicht: Sven Jansse

Op 25, 26 en 27 augustus ontdek je nieuwe, talentvolle ontwerpers op het Trendz Atelier. Hier kan je kennismaken met ontwerptalenten die graag hun unieke kijk geven op home deco & lifestyle producten. Deze week staat Sven Jansse met zijn Schuimlampen in de spotlight.

Over Sven Jansse

Maak kennis met Sven Jansse, geboren in Rotterdam in 1987. Hij beweegt zich op het snijvlak van kunst, architectuur, design en fotografie. Door texturen, kleur, schaal en architecturale vormen te verkennen via abstractie of nauwkeurige herinterpretatie, creëert hij projecten die onze dagelijkse realiteit verbinden met een meer dromerig, parallel universum. Zijn werk nodigt uit tot een ontdekkingsreis waar verbeelding en tastbare expressie samenkomen.

Schuimlampen

De Schuimlampen combineren architecturale elementen zoals sokkels en zuilen met zacht en buigzaam materiaal. Hoewel ze een solide uitstraling hebben, reageren ze subtiel op aanraking door zachtjes mee te wiegen. Dit creëert een boeiende interactie tussen stevigheid en zachtheid, waarbij de grenzen tussen vorm en functie vervagen. Deze unieke combinatie nodigt uit tot een hands-on verkenning, waarbij je wordt uitgenodigd om de fysieke en esthetische aspecten van het ontwerp te ervaren en te verkennen.

Het geven van inspiratie is een belangrijk onderdeel op Trendz. Sven Jansse is een echte inspiratiebron met haar ontwerpen en voegt waarde toe voor elke bezoeker. Spreek haar en andere designers aan op het Trendz Atelier en laat ze jou handvaten meegeven voor het nieuwe seizoen!

Benieuwd naar de andere designers? Klik hier! 

Scroll naar top