Dit zijn de hot items voor de Kerst van 2022

Het is tijd voor de gezellige warme kerstsfeer in huis, maar ook in de winkel! Je hebt al een verschillende hot items en prachtige producten kunnen zien en inkopen tijdens de afgelopen najaarseditie van Trendz in augustus, maar sommige producten mogen echt niet onderbreken in jouw winkel of webshop! Welke dat zijn? Dat delen de deelnemers van Trendz hieronder.

Decostar | Countryfield – E120 & F120

Een van de vele bestsellers van Decostar zijn dit jaar de Countryfield LED-kaarsen. De Countryfield led kaarsen zijn bijna niet van een echte kaars te onderscheiden en voelen zelfs aan als een kaars. In combinatie met een van de vele Countryfield decoratie items maak je als snel een sfeervolle setting in huis. De Led-kaarsen van Decostar zijn beschikbaar in diverse kleuren en maten.

GEVEN IS LEUKER – F101​

Geven is leuker! Onze naam zegt het al. Verwen jij je collega’s of verwennen jouw klanten hun collega’s en relaties met deze bucket? Dan verwent Team Geven is leuker de mensen van hun project in Albanië. Zij dragen namelijk in 2022 bij aan de stichting ‘Hoop voor Albanië’, een mooie club mensen die hun steun goed kan gebruiken.  

HOME SOCIETY – C104​

home society

Voor de Herfst/Winter collectie van 2022 hebben ze samengewerkt met een getalenteerde kunstenaar, Maurice den Boer, een beeldhouwer die een collectie bijzondere kaarsenhouders ontwierp voor de Candle Art collectie. Zijn ontwerpen waren een directe hit in de showroom van de Home Society, omdat klanten de ontwerpen maar ook de steun van de onafhankelijke kunstenaar prachtig vonden!

De Candle Art collectie is een bijzondere kaarsenhouder collectie voor dinerkaarsen. Samen met Maurice den Boer hebben we samengewerkt om metalen kunstwerken te creëren die geïnspireerd zijn op de natuur en de bossen van Zwinderen in Drenthe waar Maurice vandaan komt (en waar ook de Home Society showroom is gevestigd).

Sillibeads – E127​

De feestdagen staan voor de deur en het is voor jouw klanten tijd om een mooi cadeautje te kopen voor hun dierbaren. SilliBeads heeft verschillende leuke kleine producten voor Kerst, zoals de hartjes zeep, een theepakket, sokken en het amberblokje. Allemaal verpakt in mooie zwart witte kerstdoosjes. De bestseller van dit moment is dit geurblokje in een hippe kerstverpakkingsdoosje is een klein cadeautje tegen een leuke prijs. 

Deze heerlijke amberblokjes zijn een musthave voor ieder huis. Het leuke van deze Amberblokjes is, dat ze op verschillende manieren te gebruiken zijn. Voor in huis op een schaaltje, in een linnenkast, als poeder in een stofzuigerzak, in de auto of over je lichaam wrijven, op de toilet of in de gang.

Ben je op zoek naar nog meer mooie producten voor bij jou in de winkel? Bekijk dan zeker de productenpagina en ontdek ruim 1500 producten in 8 segmenten!

Scroll naar top