Om de bezoekerservaring tijdens de beurs te verhogen, ontvangen alle exposanten één of meerdere badgelezers. Dit is afhankelijk van het pakket. Dit maakt deel uit van het EasyGo aanbod. De draadloze sensor verzendt de product- en bedrijfsinformatie die je hebt opgeladen in My Easyfairs.

*N.B. De badgelezer die je huurt, blijft eigendom van Poken NV. Niet teruggebrachte badgelezers worden in rekening gebracht t.w.v. €500.

Hoe werkt het?

Door hun badge eenvoudig te scannen met de badgelezer ontvangen je bezoekers jouw product- en bedrijfsinformatie die jij hebt opgeladen via My Easyfairs de ochtend ná je beursbezoek via e-mail.

1. Haal je gebruiksklare badgelezer tijdens de opbouwdag op aan het Business Point / Beurssecretariaat.

2. Plaats de badgelezer op je stand: in het gezichtsveld van je bezoeker, goed bereikbaar en op de juiste hoogte omgemakkelijk te scannen. Advies nodig? We staan voor je klaar!

3. Breng de groene sticker aan op de plaats waar je je badgelezer wilt.

4. Verwijder de strip op je badgelezer en plaats hem meteen op de groene sticker. Je mag ook je eigen verwijderbare hechtmiddel gebruiken.

5. De batterijen van de badgelezer gaan een hele beurs mee.

6. Breng de badgelezer terug naar het Business Point / Beurssecretariaat op het einde van de dag op de laatste beursdag.

7. Als je GoLeads, GoPlus of GoPremium hebt, ontvang je de lijst van de bezoekers die de badgelezer(s) op jouw stand hebben gescand. Je kunt die informatie ook opvragen via My Easyfairs.

Als je Go Visibility hebt, kun je nog altijd upgraden naar een ander pakket om de lijst te krijgen van bezoekers die de badgelezer(s) op je stand hebben gescand.

EXPOSANTEN reacties

VOORDEEL ALS EXPOSANT

Haal extra rendement uit je badgelezer. Maak waardevolle leads van je bezoekers.

VERSPREID EENVOUDIG BEDRIJFSINFORMATIE​

VERSPREID EENVOUDIG BEDRIJFSINFORMATIE​

Door simpelweg hun badge te scannen ontvangen ook bezoekers die je niet hebt gesproken jouw product- en bedrijfsinformatie via e-mail.

REDUCEER KOSTEN EN VERSPILLING​

REDUCEER KOSTEN EN VERSPILLING​

Dankzij digitale bedrijfsinformatie bespaar je op brochures, catalogi en printmateriaal. Dus minder (transport)kosten en minder kans dat je bezoekers je materiaal onderweg ‘verliezen’.

STIMULEER DE BEZOEKERSERVARING​

STIMULEER DE BEZOEKERSERVARING​

Bezoekers ontvangen de informatie digitaal. Handig om die gegevens meteen te delen met hun collega’s en kennissen via e-mail of sociale media.

MEER CONTACT​

MEER CONTACT​

Combineer het gebruik van jouw badgelezer met de Visit Connect App. Vraag bezoekers om informatie te verzamelen.

MEER MOGELIJKHEDEN​

MEER MOGELIJKHEDEN​

Als je GoLeads, GoPlus of GoPremium hebt, ontvang je de lijst van de bezoekers die de badgelezer(s) op jouw stand hebben gescand.

EENVOUDIGE OPVOLGING

EENVOUDIGE OPVOLGING

Inbegrepen bij GoLeads, GoPlus of GoPremium, ontvang je een lijst van de bezoekers. Geen tijdrovende ingeven van visitekaartjes meer!

Smart badge video

Scroll naar top