GORINCHEM – We leven in een onwerkelijke tijd dat een hoop creativiteit bij ondernemingen naar boven haalt. Zo poppen de verschillende initiatieven om ons heen op: van een drive-through bij de kwekerij tot virtuele showrooms bij retailers. Deze week opent het online platform HelpDeWinkelier officieel haar online-deuren voor de winkeliers. Met veel plezier en enthousiasme steunen wij dit initiatief. Doe jij mee?

HelpDeWinkelier is een platform waar consumenten, winkels steunen door een waardebon bij ze te kopen welke later in te wisselen is. Deze directe omzet helpt winkeleigenaren bij het betalen van vaste lasten. HelpDeWinkelier is een initiatief van Cotton Ball LightsOrderchampLightspeedGiftyDMWS en Fanwork Events.

 

Meedoen als winkelier?
Ben jij die retailer die wel een steuntje in de rug kan gebruiken? Meld je dan aan op HelpDeWinkelier.nl. Deel dit initiatief en help hierbij je mede-winkeliers!

Hoe werkt het?
Consumenten kunnen op HelpDeWinkelier.nl een waardebon kopen van hun favoriete winkel. Het aanschaffen van deze waardebon levert de retailers directe omzet op. Hiermee kan de winkeleigenaar zijn of haar vaste lasten betalen en zullen de winkelstraten blijven zoals het was. Vanaf dinsdag 14 april kun je een waardebon kopen bij jouw favoriete retailer.

Over de initiatiefnemers 
Wat de betrokken partijen met elkaar gemeen hebben is een gemeenschappelijke passie voor retail. Zo leveren Lightspeed, Gifty en DMWS software en maatwerkoplossingen aan retailers voor het midden- en kleinbedrijf. Orderchamp biedt een digitaal groothandelsplatform voor zelfstandige retailers en merken. Eén van die merken is verlichtingspecialist Cotton Ball Lights. Tot slot specialiseert Fanwork Events zich in het promoten van winkelcentra. De aanwezige kennis en het gezamenlijke netwerk zorgt voor een uniek platform dat de lokale retailer kan helpen in deze uitdagende tijd.

#Staytrong
Via deze weg wensen wij jou veel goede gezondheid, creativiteit en succes toe. Team Trendz houdt de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Momenteel werken wij thuis en zijn bezig met de voorbereidingen naar Trendz najaar op 23, 24 en 25 augustus in Evenementenhal Gorinchem. 

Scroll naar top