In gesprek met: Nicky van den berg, accountmanager van Trendz

Maak kennis met team Trendz. Veel terugkerende exposanten zullen Nicky vast al wel kennen als een van onze accountmanagers. In dit interview gaan we met haar in gesprek en vertelt ze meer over wat ze in haar vrije tijd doet en het beste concert waar ze ooit is geweest. Wil je weten wie Nicky is? Lees dan snel verder. 

Wie ben je en wat doe je?

Mijn naam is Nicky van den Berg en ik ben Head of Sales van het team Retail & Interior. Samen met Laura, Gerard, Britt, Sander en Mascha organiseer is vakevent Trendz. 

Beshrijf jezelf in 3 woorden

Sociaal, creatief en ondernemend.

Wat is de beste film of concert die je afgelopen tijd hebt gezien?

In juni ben ik naar Beyoncé geweest en dat was fantastisch! Zang, dans, showelemeneten, alles klopte! Eén van de mooiste films die ik heb gezien is Intouchables, zo’n goed verhaal en ondanks het heftige onderwerp toch veel humor.

Waar ben jij te vinden als je niet bezig bent met Trendz?

In de dansschool voor streetdance! In mijn vrije tijd dans ik graag, zowel voor een voorstelling met de dansschool als op een festival. Ik ben gek op muziek en dat heb ik van huis uit meegekregen, de radio stond altijd aan bij ons thuis. Daarnaast ben ik met lekker weer nog wel eens te vinden op de tennisbaan en met minder lekker weer in de sportschool. Ook sta ik graag op de ski’s, we gaan elk jaar met familie naar de sneeuw, heerlijk! Tot slot ben ik sinds een tijdje bezig met nailart, lekker creatief. 

Wat wilde je vroeger worden?

Kapster, en dan vooral voor het creëren van mooie haarlooks, niet het knippen en kleuren. 

Wat staat er op je bucketlist dat je echt nog wil doen?

Graag zou ik nog een paar dagen naar Sziget willen, dat festival wat in Boedapest wordt gehouden. Ook mooie reizen naar ondere Zuid-Afrika, Lapland en West-Amerika staan nog op mijn lijstje. 

Wat is je band/connectie met Trendz?

Ik heb de opleiding Interieurontwerp gedaan en vind bezig zijn met interieur nog steeds erg leuk. Ik heb pas mijn badkamer een upgrade gegeven, heerlijk om te doen! Daarnaast vind ik het leuk om in contact te zijn met mensen, het sociale en organisatorische stuk spreekt mij heel erg aan. 

Wat heb je geleerd over deze sector?

Binnen deze sector zijn er veel verschillende takken die meer met elkaar te maken hebben dan op het eerste oog lijkt. Er werken mensen met hart voor de zaak en er zijn veel trouwe partners waardoor we met elkaar elke keer weer een mooi event neer kunnen zetten. 

Waarom moet men in augustus Trendz bezoeken?

De komende editie hebben we weer mooie samenwerkingen voor het Bloemen & Planten Podium, maar ook is er een Designersarea op de beurs en worden de trends gepresenteerd door TopInterieurOntwerpers. Daarnaast hebben we weer een heel mooi aanbod aan deelnemers die staan te popelen om hun nieuwe collectie te laten zien! 

Scroll naar top