Inkoopbeurs Trendz Najaar 2020 in Gorinchem opent zondag, maandag en dinsdag haar deuren

GORINCHEM – De inkoopbeurs Trendz Najaar 2020 opent aanstaande zondag, maandag en dinsdag in Evenementenhal Gorinchem haar deuren. De persconferentie van de Nederlandse overheid op vrijdag 18 september j.l. heeft daar geen verandering in gebracht. “De overheid neemt voor een aantal regio’s in Nederland extra maatregelen, maar dat is niet van toepassing voor Gorinchem. Dat betekent dat Trendz definitief doorgaat. Wij voldoen aan alle veiligheidseisen en voelen ons bovendien enorm gesteund door het vertrouwen, de betrokkenheid en loyaliteit van onze exposanten en partners. Daarnaast zien we de belangstelling onder bezoekers elke dag verder oplopen. Kortom: er staat ons niets in de weg voor een succesvolle editie”, zegt Mascha de Bruin namens Trendz.

Beursorganisator Easyfairs heeft in de afgelopen maanden alles-op-alles gezet om Trendz Najaar 2020 op een veilig en verantwoorde wijze door te laten gaan. De Bruin: “We hebben alle denkbare protocollen klaar staan die eveneens zijn beoordeeld door de lokale autoriteiten. Ook zij staan achter alle genomen maatregelen die ertoe bijdragen dat Trendz door kan gaan.”

Inmiddels is de opbouw van Trendz Najaar 2020 in volle gang en krijgt de beursvloer steeds meer gestalte. “Het ziet er nu al prachtig uit! Voor veel bezoekende retailers is dit hét inkoopmoment voor de komende maanden, waaronder ook de kerstperiode. Dat zien we ook weer terug op de beursvloer en dat zorgt altijd voor net dat stukje extra sfeer en uitstraling. Daarnaast werken wij zelf ook hard aan de uitstraling van de beursvloer. Nieuw dit jaar is bijvoorbeeld de Expo Flora netwerk area. Hier kunnen bezoekers en exposanten elkaar ontmoeten op anderhalve meter afstand in een sfeervolle omgeving die creatief is ontworpen door Expo Flora. Het ziet er fantastisch uit”, aldus De Bruin.

Naast een ruim opgezette beursvloer met meer dan tachtig exposanten en deze netwerkarea, is er ook weer een aantrekkelijk sprekersprogramma met thema’s als duurzaam consumentengedrag, interieurtrends 2021 en een digitale masterclass afscheidsbloemen. Het theater – waar het sprekersprogramma is bij te wonen – is vanzelfsprekend ingericht op anderhalve meter. Het volledige sprekersprogramma inclusief sprekers, onderwerpen en tijden is te vinden op de website van Trendz.

Retailers die Trendz Najaar 2020 willen bezoeken dienen zich vooraf te registeren, registratie op het event zelf is niet langer mogelijk. Bezoekers kiezen hierbij voor een specifieke dag en tijdsperiode. Enkel op die manier kan de bezoekersstroom gereguleerd worden. Verder ontvangt iedere bezoeker bij binnenkomst een Smart Badge. Met deze badge kan de bezoeker op een veilige manier product- en bedrijfsinformatie opvragen van deelnemers door de readers op de stands van de deelnemers te scannen. Zo kan informatie verzameld worden zonder enig fysiek contact, wel zo handig en bovenal veilig.

“Er zijn maandenlang geen beurzen of events geweest, zo ook voor de retailers. In de afgelopen periode merken we dat het vertrouwen en de bereidheid om elkaar weer face-to-face te ontmoeten aan het toenemen is. Daarom kunnen we niet wachten om Trendz Najaar te openen. Met dank aan onze deelnemers, partners en sprekers staat er een fantastische beurs. Wij zijn er klaar voor!”, besluit De Bruin.

Scroll naar top