inspiratie opdoen

In dit artikel delen wij de nieuwste trends en inspiratie binnen de acht segmenten die aanwezig zijn tijdens Trendz. Ontdek de nieuwe collecties en laat je ogen het werk doen. Tijdens de beurs waan je je helemaal in kerst en najaarssferen. De kerstbomen worden opgetuigd, de geurkaarsen worden tevoorschijn gehaald, de bedden worden opgemaakt en het najaarsassortiment wordt voor jou uitgestald. Hieronder vind je enkel een voorproefje op een veelzijdige beurs in de home decoration & lifestyle.

Met bijna vijftig exposanten is Home Decoration het grootste segment dat Trendz te bieden heeft. Denk bijvoorbeeld aan de vazen van Housevitamin, de kerstdecoratie van Decostar of de glazen decoratie stukken van Barned. De nieuwste decoratie trends shop je tijdens de beurs!

Ook voor Outdoor & Flowers hebben we weer de leukste merken staan. Veer & Moon biedt bijvoorbeeld de leukste bloem cadeaus. Dutz Collection komt met mondgeblazen glaswerk en Jodeco Glass neemt kleine vazen mee. Alles om de natuur in huis te halen.

Tijdens Trendz najaar verwelkomen we ook weer een aantal Table & Kitchenware partijen, waaronder Gemeo met een groot assortiment aan servies, Mijn Stijl met handig keukengerij en  Style de Vie met keuken en tafel relateerde producten zoals onder andere messen. Deze merken brengen echt het gevoel van een restaurant bij de consument thuis.

Een knus en gezellig huis is erg belangrijk nu we meer thuis zijn. Aankleding met kussen en lekker zachte dekens kan hierbij een heel stuk helpen. Gelukkig staan er verschillende Home Linen partijen op Trendz, waaronder Lime-light en Unique Living met de leukste kussens, en SILT met de zachtste dekens. Allemaal om de consument zijn huis zo knus mogelijk te maken. 

Jij wil toch ook jouw klanten de mooiste cadeaus en verpakkingen aan kunnen bieden? House of Products en Paper Art nemen onder andere leuke stickers en kaartjes mee om de cadeaus aan te kleden. Daarnaast zal ook Miko Products aanwezig zijn met een groot assortiment aan cadeauartikelen. 

Naast spullen voor in huis en cadeauartikelen biedt trendz ook Fashion, accessoiries, jewelery & beauty. De nieuwste fashion en sieraden trends komen voorbij. Bijvoorbeeld de sjaals van Lot83, maar ook de sieraden van Eufrasia Jewels en de trendy kleding van Mooi Vrolijk. 

Trendz najaar verwelkomt ook weer een aantal partijen in het segment Stationary & Office. De leukste kaartjes, schriften en kleinigheidjes voor in jouw winkel. Give-X zal bijvoorbeeld kaarten meenemen, Side Dish komt met kleinigheidjes, en Hartung neemt de nieuwste notitieboeken mee. De variatie in dit segment zorgt ervoor dat jouw winkel weer helemaal klaar is voor het nieuwe seizoen. 

Naast alle andere segmenten biedt de beurs ook dit jaar weer Kids producten. De leukste kinderhorloges van Lasita tot het speelgoed van Gebro, en kinderboekjes, speelgoed en nog veel meer van Harlekijn. Ben jij nog opzoek naar Kids producten voor jouw winkel? Bekijk dan de volledige deelnemerslijst en breng een bezoek aan Trendz!

Scroll naar top